evo, dok ti cekas odogovr, zamolio bih te da odgovoris na par stvari koje me interesuju.
posto mi se veoma svidja mobtel, koji ti imas, i cak planiram , da potegnem iz Beograda, da bih ga kupio, posto mi nemamo zvanicnog uvoznika za asus, ja bih te zamolio da mi odgovoris, na neka pitanja.
Interesuje me vidljivost ekrana na direktnom suncu, da li se smanjuje, i ako da, do koje mjere, tj. da li je i dalje upotrebiljiv.
Druga stvar koja me interesuje je da li se osjeca nedostatak RAM memorije, tj. da li koci, ili se prosto zaglupi kada pokrenes vise programa.
Trece, kakva su ti iskustva sa autonomijom, citao sam da se gasi kad baterija dodje na 30%.
Jesi li pokusao da slusas muziku na njemu, i ako da, kakav je kvalitet.
Da li si koristio njegove sluske ili si uzeo neke bolje.
Pod cetiri, interesuje me da li je njegova futrola upotrebljiva, u smislu da moze da zastiti displej, ili se mora kupiti.
I posljedje, Kako ti se cini rad sa dzojstikom, imas li utisak da bi se mogao rasklimati.
Eto toliko od mene, sory za smaranje, ali sam morao, jer je mobtel, izuzetan tako da jedva cekam tvoje odgovor, kako bih mogao donjeti definitivnu odluku da li ga uzimam ili ne.
PS> gdje se moze uzeti u Hrvatskoj, po najnizoj cijeni.

Odgovori uz citat

Bookmarks