Izvorno postao
indiana
hvala bimbi na 'straight forward' odgovoru :-)
Losa vijest po mene, ako sam dobro shvatila po forumima i testovima, je da ne mogu ocekivati prihvatljiv fotografski rezultat pri slabom svjetlu (odnosno na visem ISOu) od dzepnog/torbicnog fotoaparata :-(
U medjuvremenu od kad sam postavila ovo pitanje, jos sam malo istrazivala i doznala da postoji model A650IS sa istom optikom i senzorom kao i G9, a cijena mu je kao za S5 IS. Losije je izrade od G9, a 12x zoom od S5 bi mijenala za kvalitetniju fotku.
Dok tehnologija ne uznapreduje do tog nivoa da nocne fotke stavim u dzep, cini mi se da bi najbolja solucija za mene bila imati kvalitetan mali fotic, opet tipa A590IS (ili neki drugi sa kvalitetnijom optikom, sto jeftiniji?), i polovni Fuji S9600. Vjerojatno bi neki rekli da onda za slicne novce mogu dobiti i EOS350, ali poslusat cu savjet da kad krenes u SLR vode, to je rupa bez dna, a vec jedan hobi koji je rupcaga bez dna imam, tako da mi dodatni ne treba :-P.
Zelim imati fotic uvijek pokraj sebe, a opet i relativno kvalitetno pofotkati koncert, tulum i slicno.
Bookmarks