Evo ako nekog baš zanima kompletan folder LAYOUT sa K850 pa pogledajte:
http://www.esnips.com/doc/237a4b71-3...9a/K850-LAYOUT
Al stvar je u tome sto ja k800 nisam kupio nego sam ga dobio na dar XD
W595 waiting for se tools
Ajde, šta napadate dečka.
Ako mu nije važna- nije važna.
I ja sam dobio mob, ali mi je važna kamera.
A nije mi važan ekran- ni ne koristim ga
Ako te trta samog staviti k770 soft, čekaj milanchea da ti odgovori (ili ga pm- aj) - mislim da je on flasho u k770 (u dosta ih je flasho, valjda je i u k770)
TISUĆITI POST
WEEEEEEEEE
Malo nije baš koristan post, ali- tisuću je tisuću.
(oću sad dobit nešto![]()
![]()
)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Čestitam na 1000.-tom postu...bravo....
Pa ako decko ne koristi bas kameru..neka ga flasha....mislim da sam citao negdje da se moze stavit od k770 soft ali sigurno nesto neradi samo neznam sta......
EDIT:
Evo crossflash k800 u w850/w880/k810/k770...što radi a što ne...
K800@k810 works fine, little problem with 3 keys backlight when in Camera mode, and no keys (but joystick is on) when in video recording mode, rest fine
K800@W850 - no camera, keyboard and joy totally mixed, cant operate phone using keys, only with MyPhoneExplorer as vitrual keyboard; Walkman and flash lite works fine
K800@W880 - same as K800@w850
K800@K770 - problem with saving photos, joy not working, keys works fine, flashmenu also, but as K - there is no Walkman in.
Zadnji uredio ravilov : 04-08-2008 u 21:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
w610 modded totally.....
Da li je izasao Firmware R8BF003 za K810?
Jest- već imaš i patcheve za njega.
Zadnji uredio georgy : 07-08-2008 u 17:36
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
KAo sto sam rekao nekoliko putak770i fw je ok na k800i, ali problem sa osvetljenjem ekrana, kamera radi ali slike se ne mogu zapamtiti, nikad ni nece moci da se uskladi sony sa samsung kamerom... Dzojstik radi na minimalne dodire.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Ni ja nekuzim...mislio sam da sam jedini pa nisam htio ni pitat...![]()
![]()
w610 modded totally.....
K770 ima samsung cam modulA k800 ima sony
Tako da nema tog drajvera da sredi tako nesto, vec je potrebno ponovo uraditi ceo fw.
Izvinjavam se ja sam pozurio pa nisam lepo napisao![]()
Skužio sam- u zadnjoj sekundi
Nisam znao da se tako rade kamere- od strane drugih firmi (iako to sve mali kinezi vjerojatno rade).
Ali, dobro- sad znam.
da li postoji kakav mod da se poruke čitaju s joystickom lijevo - desno? kao u motoroli? e, kad bi to barem bilo moguće
p.s. nisam stigao pročitati cijeli topik, pa sori ako je već bilo prije spomenuto
Za to bi trebao patch, ali ga nema- nažalost.
Radilo se i na patchu da se poruke čitaju s volume +/- tipkama, ali ništa se nije napravilo.
evo još jedno pitanje prije flashanja, pita me sljedeće, da li da upgrejdam cid49 na cid52, to mogu bez brige napraviti ili?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Da, upgradeaj.
Sve šta ima je za cid52.
Dakle promijenio sam meni na K800i i zatim sam vratio stari orginalni meni od k800 i ikona za radio , nje više nije bilo nego je ostala ikona za internet
[IMG][/IMG]
Znači ovdje bi mi trebala biti ikona od radija ali sad imam dvije ikone za internet.I kad uđem na bilo koju spajam se na internet.
Ovo sad nije slika mog mobitela ali uglavnom ovakva je situacija.
Inače radio sam sa XS++, i uvijek kad stavim orginalni meni ostane mi ta usrana ikona umjesto radija.
Što trebam uraditi da mi bude tamo ikona od radija.
Hvala unaprijed.
U menu,ml imaš dio sa radiom, taj dio staviš na mjesto te ikone od interneta.
Otvori notepadom ili čime oćeš menu.ml pa pogledaj.
Vidit ćeš da imaš 12 "objekata"- ikona.
I javi ako zapneš.
@martin22,
Drugi put prvo potrazi slicnu temu prije nego otvaras novu, i procitaj pravila o naslovima tema.
ispricavam se ako je ovo pitanje vec bilo,ali nemam bas vremena traziti,zanima me moze li se prosiriti kapacitet memorije za spremanje poruka kao na w800 i slicnim modelima,na netu nism za k800 mogao naci to pa pretpostavljam da se ne moze
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ima patchA mozes iskoristiti onu "rucnu" foru koja je bila za starije telefone, radi i na k800/k810 ali koliko se secam prosiruje se memorija samo na 1000 poruka.
pogledaj sto mi pise u profilu pod telefon.mozes mi reci koja je to "rucna" fora?
jel to mozda ko ono na k750,w800...
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks