Zašto se mora prvi znati? Kada će se znati konkretne informacije, vjerovatno će se među prvima saznati upravo ovdje. Molim vas da se do tada ne spama tema sa pitanjima i nagađanjima.
Pa nece se to samo od sebe ovdje stvorit. Mora netko od nas napisat.
Neće se samo stvariti, već će netko napisati kada se sazna. Ponavljam, bez zaspamavanja.
Ja neznam o kakvom ti spamanju govoriš? Pitanje je bilo dali itko zna kada će službeno u HRvatsku ( otprilike datum) a s obzirom da je naziv teme iPhone pitanja i odgovorim ne vidim aposlutno nikakvog offtopičarenja i spamanja. S obzirom da imam gotovo uvijek dovoljno pouzdane informacije ne vidi zbog čega da ih ne podjelim sa ljudima koji pitaju upravo te informacije kao naprimjer mladi gospodin kojem uskoro ističe ugovor kod T-mobile-a pa treba koliko toliko točnu informaciju da donese odluku. Mislio sam da je upravo takav slučaj i svrha ovog foruma.
Uglavnom postoji tri datuma koja su koliko toliko pouzdana prvi je 22.8 kada kreće drugi krug od 20 zemalja ( između njih i Češka, Mađarska, Estonija itd..) još uvijek nije objavljeno zadnje 4 zemlje a vjerojatnost da će i Hrvatska među njima biti je dovoljno dobra, uglavnom ako to odpadne drugi datum je sredina 9 odnosno 10 mjeseca, što ovisi o tehničkim detaljima i dogovoru između hrvatskog T-mobile-a i Apple-a. A s obzirom da pratim Apple i sve vezano za njega već poprilično dugo mogu ti iz iskutva reći da Apple ima politiku i praksu objavljivanja točnog datuma launcha nekog svog uređaja / najranije 30 dana prije, pa čak i partneru koji tu uslugu/uređaj distribuira. Eto ukratko kako stvari stoje sa 3G iPhone-om u HR, za sve koje zanima.
I da ne zaboravim kao i svaki put do sada sve vijesti vezane uz Apple i HR zna se gdje se prvo čitaju.
Pozdrav i NHF
Koji dio od "ne postavljajte svako toliko pitanje kada će izaći" ne razumijete? Tako bi svako malo netko pitao "jel netko zna?". Objasnio sam zašto i zdravo. Kada će netko znati nešto konkretnije, neka slobodno napiše, ali neću dozvoliti da se pola teme zasipa sa gore navedenim postovima. Kraj priče.
Primio na znanje i uvažio da se vraitmo na temu, na wifiu je iznimno ugodno surfati što zbog brzine što zbog Mobile Safarija koji je ustvari modificirani WebKit pa se renderira čak i na težim stranicama zadovoljavajuće brzo, što zbog same propusnosti Wi-fi veze. Na EDGE-u ponekad zna biti zaista frustrirajuće vjerojatno zbog pokrivenosti signalom.
Uglavnom jedan veliki thumbs up.
Zadnji uredio frish : 08-08-2008 u 13:20
milism da frish radi dramu bezveze, ne vidim zašto ne bi postojala jedna tema o dolasku iphone u hrvatsku di se može spekulirati o nekim informacijama s obzirom da se to stalno mijenja, i u potpunosti podržavam biO-a
nego, jedna stvar šta me zanima, kad dođe u t-mobilea, kako se sve može spajat na internet i koja je najjeftinija i najisplativija opcija, šta je s onim web'nwalk, a kako taj wifi uopće funkcionaira, jel moram bit pretplatnik zato?
Za početak: http://en.wikipedia.org/wiki/Wifi![]()
Dakle, wifi nema nikakve veze ni s pretplatom, ni s t-mobileom![]()
A najjeftinija opcija je naravno spajanje preko wifi-ja, ako imaš neku mrežu u blizini![]()
Molim da se nacin moderiranja ili akcije moderatora ne komentiraju na mjestima koja tome nisu namjenjena. Forum ima hijerarhiju s razlogom. Na rad moderatora mozete s potuziti ili super moderatorima ili administratorima ili javno u forumu koje je tome namjenjen. Ovakav nacin, protivan je pravilima foruma.
Zahvaljujem na suradnji.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Za mene je stvar riješena, radilo se o nesporazumu koji je izglađen na civiliziran način. Koliko vidim post o glasinama i predviđanjima kada će u Hrvatsku i dalje stoji čisto da ljudi nebi zapitlikvali svako malo kada će.
Idemo dalje u revijalnom tonu :
Najjeftinija i najsiplativija opcija spajanja na internet preko iPhone-a je zasigurno Wi-Fi, ali tu je problem dostupnost odnosno možeš se spajati preko njega samo na mjestima gdje je pokriven signalom ( recimo neki besplatni hotspotovi ili valstitak kućna WLAN mreža). Ako ti je pak potreban stalni pristup internetu gdje god da se nalaziš za tu su pretplate na mobilne tarife (kao što su Web'nWalk odnosno CityBroadband kod VIP-a). Najneisplativija opcija je ona kada surfaš preko EDGE-a bez pretplate jer su tu cijene znatno više 1 MB = 50 kn.
instaliro sam peko instalera videorecorder pa me svaki put pita dal imam kod ili ao ga elim registrirat ima tko kakvo rješenje za to, di bi mogo nać onaj free code
...FORCA FIUME...
planiram si uzet iphone, i zanima me , ako mi ko moze reci iz prve ruke, koja je razlika izmedju obicnog iphone-a i iphone-a 3g?i dali je moguce kupiti iphone npr. u austriji u slobodnoj prodaji i tu ga unlockati?
hvala na odgovorima
naravno....
...FORCA FIUME...
ma odlucio sam da cu ga tu kupiti kod nas, jel ima ko da zna di ga nabaviti novog i nekoristenog i naravno otkljucanog ili da mi posalje neki broj na pm....
Otvori oglasnik i deri.
ovak, zanima me nes ak mi ko moze pomoc!!!
prilikom surfanja na netu prek iphona na odredenim nekim stranicama di su postani neki videi volio bi da mogu vidjet te video-e?
napise mi da instaliram flash player ili tak nes slicno, uglavnom uvijek je nacrtana lego kockica s upitnikom!
dal postoji u instaleru neki program za to?
hvala
Koliko mi je poznato iPhone nema podršku za flash i trenutno se ne može instalirati traženi plug in. Ali čitam da bi se to trebalo ispraviti nadolazećima nadogradnjama.
ok hvala!
a jel znate mozda kakav pouzdani servis za iphone, ak cu trebat mozda ponovo na servis!!! i da je ok s cijenama!
sto se tice flash-a... adobe radi na tome i uskoro bi morao izaci...
servis... nemam pojma! italija
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Bookmarks