Zna li iko?
Naime instalirao sam ovu aplikaciju. Dobio sam 2 file-a:
9_n-gage.sisx
n-gage_autostart.sisx
Na prvom fileu dojavi gresku da fali nesto, ali na toj str kazu da je to kao normalno i onda snimim drugi. I sad nakon instalacije radi program, ali kada sam pokusao snimiti neke igre, medju kojima i Asphalt 3, ono se sve ok snimi i pojavi se u n-gage, i prilikom ulazenja ekran samo trzne 2x i nakon toga se vrati nazad u n-gage games program. Ovo je kao neka optimizovana verzija za n73 posto ne podrzava accelerometer i rotaciju ekrana kao sto je slucaj sa n95.
Any suggestions?
UPDATE: Evo skinuo sam neki trial Space Impact i udje u meni i sve ide dok ne dodje do loadinga i tu izadje i vrati se u n-gage program.
Zna li iko?
Zaista ne mogu povjerovati da se niko s ovim slucajem nije ranije susreo...
jel izašla nova n-gage platforma za N73? jer ovo što mi imamo je crackana verzija......
mama ti sestra!
mama ti sestra!
Ovo sto mi imamo je tzv. moddana verzija za N73, jer sluzbeno ne postoji. Nadam se da ce izbaciti i za N73 N-Gage Games da radi. Neka ostane ovo otvoreno, nadamo se da ce neko doci sa rjesenjem.
proguglaj malo imas dosta tutorijala na netu za ngage2.
ja sam citao odgovore na te tutorijale i javljala se ekipa sa n73 da im sve radi super.
meni radi super na n80 samo sto nije fullscreen zato sto n80 ima vecu rezoluciju ekrana.
ja sam radio po tutorijalu sa dot sis-a, i ipmart
Hvala, probam. Googlao sam, ali eto nisam pravu aplikaciju nasao.
Nema na cemu, zato smo tu.
Glavno da sve radi.
Pozdrav
E ljudi ja sam nasao to kako se instalira na http://ipmart-forum.com/showthread.p...highlight=fifa i sve razumijem ali sta ovo znaci daj nek mi neko plz kaze jer ja to ne kontam
"Step 2 - "Applying the proper InstallServer.exe"
I assume that you already have installed LCG X-plore, if not, install it first. Now open lLCG X-plore (must enable "Show Hidden files and Show system files/folders"), DO NOT EXIT but switch (press and hold the menu button) to your standby mode then open HelloCarbide. You'll notice that it has no welcome screen or what-not, just press Options -> Menu1 -> Yes. If done correctly it will close itself. Now you have all the capabilities on your phone, much as BiNPDA's Security Manager. Now switch back to LCG X-plore. (You must not open any other application other than LCG X-plore). Copy the proper InstallServer.exe on ("C:/sys/bin") (if there is no "bin" folder, then make one). Exit from LCG X-plore. Do not do anything else, just restart your phone. Move on to installing N-Gage 2.0."
taj dio ti je napisan u slijedećm postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
samo treba malo pogledati po forumu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks