Ja u P910 trenutno imam 512MB i radi super.
Ali to je ovdje off-topic, pa se ajmo sad koncentrirati na M2 kartice.![]()
Ima koja dobra i povjerljiva osoba koja bi mi htjela kupiti M2 od 2GB u nekom od najbližem i najeftinijem dućanu, pa da mi pošalje poštom? Da ne dolazim po to u ZG, jer nisam u mogučnosti sada...može od SanDiska
Ako je cijena ova 2GB - 127 kn plaćam 150kn(10kn poštarina i 10 za trud
)
Ja u P910 trenutno imam 512MB i radi super.
Ali to je ovdje off-topic, pa se ajmo sad koncentrirati na M2 kartice.![]()
Isprike, istina...
Ja sam mislio na p900 koji ne podrzava MS pro duo...
sorry...
Onda bi definitivno M2 (uz adapter) trebao raditi... Oni uvijek u specifikacijama napisu trenutni najveci kapacitet. Sigurno moze podrzavati i vise...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
a jel treba ugasiti mob prije umetanja kartice?
nigdje ne pise da ga treba ugasiti pa pretpostavljam da ne treba...
a i dio manuala napisan o M2 je napisan jako slabo...sve u par recenica...
trebam li paziti na sto?
ako je ekran okrenut prema meni kuda onda gledaju pinovi kada guram karticu? isto prema meni?
thx
Neki dan sam kupio m2 karticu,1 gb za 180 kn i prezadovoljan sam.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ne pise nista o gasenju jer nije bitno, tj. mozes umetati i kad je upaljen.
Obicno ako je potrebno da se mobitel ugasi, slot mem.kartice se stavlja ispod baterije (pa ni ne mozes do njega ako ne ugasis mob).
Isto tako i za pinove, ne pise previse jer ne mozes pogrijesiti (nece ti moci uci kartica ako je krivo stavis).
Mob ne treba biti ugašen kada stavljaš karticu...jednostavno ju staviš i odmah ju prepozna...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Jel moguće zaključati M2 karticu? Tako da kad upališ mob da te pita kod od mem.kartice....
Ne, koliko ja znam za se, ali si mozes , barem mislim , kod samsunga zakljucati sve sto je na meniju. Se ima takodjer mogucnost zakljucavanja nekih kodova koje si ti cuvas u mobitelu,tj. code memo.
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Ma znam to, al mislio sam na lockanje mem. kartice, kao SIM kartice, no nema veze...
Preporucuje se da se ugasi, bare u mom manualu, a k850 nece da procita karticu ako ne izgasis mob prije stavljanja. Ja sam tako svoj stari k750 razvalio jer sam umetao karticu bez gasenja pa mi se nije htio ukljuciti ni kad bi stavio karticu u iskljucen mob.
Ne, mislim da ne moze, pitaj u radnji ili servisu.
Zadnji uredio ravilov : 06-08-2008 u 14:26
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
rap_boy- to se može napraviti patchom (da zaključaš poruke i datoteke i pozive)
Ne znam za koji mobitel pričaš, pa nemam patch.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zna li iko mozda kolka bi bila cijena 4 gb za K800?
ahatnx na odgovorima
EDIT:evo sad sam pronaso jednu u fenixu pa me zanima dal bi meni isla u mob...http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...169&kateg=0309![]()
Pa ako je m2 onda hoce...heh.
w610 modded totally.....
Evo, samo da napomenem, ja frendu kupio za rođendan origi SONY M2 za 130 kn ali bez sticka a ja jednako platio 512 s stickom isto origigi
ja sam u 6. mj u vemilu kupio od 2gb i dobio sam onaj stick koji sluzi kao adapter,platio sam oko 150 kn
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Mislim si uzeti karticu za mob, ova moja od 256mb jednostavno nije dovoljna.
E sad, ako ne gledamo razliku u cijeni, koju preporučate.
Jer bilo je nekog govora da se mob slabije "snalazi" s vecim karticama, da pocme blokirat, nemože procitat neke fileove itd.
cijene ti ovise od trgovine do trgovine,iako je razlika uglavnom mala nade se ponekad i dosta jeftinije.tvoj mob podrzava kartice do 2gb ali mislim da bi normalno radio i sa karticom od 4gb (kao i vecina njih koji podrzavaju samo do 2gb),ako ipak mob bude radio malo usporeno to ce se dogadati samo kod otvaranja nekih datoteka i to ce biti jako kratki zastoj koji jedva da ces primjetit,pa ti ja savjetujem ako povoljno nades karticu od 4gb i ako ti treba uzmi nju
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks