Imaš najnoviji firmware gore? Ako nemaš updateaj ga, to bi trebalo riješit stvar, to je vjerojatno neki bug u softveru![]()
Bok
Ovo mi se do prije nije dešavalo, naime, za dojavu poziva imam isječak jedne pjesme u mp3 file-u, kad me netko zove, nekad reproducira zvuk, a nekad samo mob vibrira, inače je uključeno zvonjenje i vibracija, isključim mob i opet upalim, nakon 2-3 dolazna poziva sve normalno radi, poslije toga samo vibrira, uopće se ne čuje, ponaša se kao da je samo vibracija uključena, s porukama nemam takav problem, prvo sam imao pjesmu u file-koji nokia manager stavlja isto se dešavalo, pa sam pokušao prebaciti u mp3 isto se dešava, pa ako netko zna u čemu bi mogao ili je imao sličan problem, bio bih zahvalan da mi pomogne
Hvala
Imaš najnoviji firmware gore? Ako nemaš updateaj ga, to bi trebalo riješit stvar, to je vjerojatno neki bug u softveru![]()
Imam i ja problem: meni se desava da mi se sagovornici zale da me ne cuju. Dakle, nekad kada se javim cuju me sasvim, a nekad me uopce ne cuju? To mi se desavalo i prije update-a na najnoviji software. Testirao sam mikrofon na tel. da nije slucajno do njega, i kad sam snimio neki isjecak, savrseno se cuje zvuk bez ikakvih problema, a snimio sam i dosta video klipova, gdje nije ni trenutak mikrofon zezao. Do cega bi moglo biti?
mreža? lol
mama ti sestra!
Što nitko pojma nema? S kime god razgovaram, nitko me ne razumije, sve moram 5-6 puta ponoviti...
Ne znam ni ja, samo ti zelim reci da je kod mene slucaj da kad me niko ne cuje, onda me ne cuje apsolutno, jedino da me ponovno pokusa pozvati, pa i onda ako bude srece radi.
stavljen novi softver, problem ostao,
Skužio sam, ALON MP3 Dictaphone je smetao iako nije bio pokrenut, brb...
problem rješen, dok je na pozadini bio otvoren music player, znači nije svirao ni ništa, samo je pokazivao na kojoj sam pjesmi i na kolko je stop, onda i nije htjeo zvoniti, sad kad ugasim player, onda sve normalno radi
Bookmarks