Jesi probao sa *#7370# što znači formatiraš si mem. telefona, sve ti obriše, stoga se preporučuje back-up da si predhodno napraviš.
Pozdrav
Jel tko zna kako se napravi hard reset na E61i, znam da je na starijim symbianima bilo ona kombinacija sa zelenom tipkom, zvjezdicom.....ali kod ovog mislim da to ne šljaka
ima ko ideju?
Jesi probao sa *#7370# što znači formatiraš si mem. telefona, sve ti obriše, stoga se preporučuje back-up da si predhodno napraviš.
a nije to soft reset?
ako resetiraš mob kako je HCSC opisao, sa mobitela ti se brišu sve instalirane aplikaciju (ako su instalirane u memo telefona), brišu su sve poruke i imenik, zapisnik, sve što je ne internoj memoriji...
(isprobano radi jer sam imao 2x E61i)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...i Nono01 jesi sto uspio napraviti.A sad sto se tice rezlike izmedu soft i hard reseta mislim da im je cilj isti, samo sto se hard reset postize stiskanjem odredenih tipki i zadrzavanjemistih koju sekundu, dok je kod soft reseta utipkivanjem odredenog "koda" ili pomocu funkcije u samom meniu mobilnog uredaja (imaju pojedini modeli).Iskreno mislim da se radi o tome, a ako nije nek me se ispravi.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks