Kako nema?
Po jutru se dan pozaje. Mog su odmah najranije spizdili...![]()
??????????????????????????????????????
Da tu nikog nema cijelo jutro,cijelo dopodne????????????????????????????????????????
Kako nema?
Po jutru se dan pozaje. Mog su odmah najranije spizdili...![]()
Da...nema nikoga...svi nekud otišli...kao da mi nemamo život![]()
No problemo
Ništa...idem pogledati opet neki film i spat...ovu noć se nisam baš najbolje naspaval a čeka me opet ista priča danas![]()
![]()
faking sit! nemam struje, pas mi pliva po dvoristu, gromovi mi rade sranja po gruntu, a i baterija mi je pri kraju!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
E jbt, ti si fakat nesretne sreće...
Kod mene klima pići kak je vruće, već mi se neke tipke na tipkovnici rastalile...
**** mater svoju i nevremenu...već mi ga pun *****![]()
Gledao film na tvu preko kompa i vidim da se sprema neko sranje...rekoh nije jako i nastavim gledati...počne kiša padati i sve smireno i onda iz vedra neba (metafora)pukne jebeni grom i spali mi TV...a **** ga ja...
![]()
I to je već drugi puta da mi isti tv sjebao...dobro Quadro je u pitanju ali lova je lova...sada imam samo žutu sliku...znači da mi se sjebala mješalica za boju kad nemam preostale dvije boje ili je ekran u kurcu...uglavnom gledam žutu sliku a ton je normalan..ima da pukneš...
ali to nije sve...sada ne sve prošlo i odlučin na net...palim brzinsku Kasdu
kad ono ne otvara se Local Area Conections...reko wtf
![]()
Hmm...malo gruntam ko gruntovčanii idem sprobati druge usb portove i dolazim do nevjerojatne činjenice...krepao mi usb port na kojem je bio uštekan router ali on opće nije bio radio...dakle router je bio ugašen i svejedno je njegov port otišao...dobro imam ih sada 3...printer sam ištekao...jebeš printer...
![]()
I kaj da ja sada kažem na to...uvjek me neke sjebe kad grmi...prokleto šugavo vrijeme i onaj tko ga je smislio...neka me samo čuje gore...![]()
Drago mi je da si se barem nasmijao
A tko će sada meni tv popraviti, ha
Većeras idem na cugu jer bum pukel....
uništi sad i lovu kao što je grmljavina uništila tvoj TV
Gledaj dugoročno...Tv-a uvijek bude,pogotovo poznatijih marki ( Vivax,Magnum,Matrix,Beko,Amstar,Quadro)....
Samo mi nije jasno kud se ovi nepoznati guraju,Sony,Grunding,Philips,Samsung,Panasonic i ostali koje neznam ni izgovorit![]()
Haha, sudijo![]()
![]()
ja bio na bazenu, puno strankinja, šveđanki npr.![]()
dobro, da se ne lažemo, sve su to gastarbajteri/ke.
Večeras malo u izlazak, jeee![]()
Україна
Šta ću, ljeto je, ne da mi se previše na forume
Ili sam prezauzet Facebookom?![]()
Україна
A još imaju novi interface, mnogo bolji nego stari, sad ćeš sigurno da se navučešbolje ne klikaj na www.facebook.com
![]()
Україна
Mučim se s UAA Microsoftovim Bus Driverima... zvuk radi, ali imam upitnik u Divajs Menađeru za "Audio Device on High Definition Audio Bus". Nemam pojma kaj da napravim. Matična je Gigabyte P31-DS3L...![]()
Bookmarks