Jesi aktivirao windowse? Koliko ja znam, meni je tako nešto slično bilo sa RC1 kad mi se Vista nije htjela aktivirati online. Koliko dana ima od kako si instalirao winse?
evo ovako.....restarto sam komp i nakon podizanja (vista) windowsa,znači kad uđe u windowse otvori mi my documents i niš više....nema niti radne površine (sve crno) niti start menija,ničega samo my documents evo ad sam na tom kompu i sve mogu pokrenut normalno,ali ovo zaj.....molim pomoć...hitno mi je....HVALA!!!!!
Jesi aktivirao windowse? Koliko ja znam, meni je tako nešto slično bilo sa RC1 kad mi se Vista nije htjela aktivirati online. Koliko dana ima od kako si instalirao winse?
pa neznam...manje od mjesec dana....al su regani normalno i sve je super radilo.....
Zadnji uredio The Judge : 31-07-2008 u 18:57
Zadnji uredio The Judge : 31-07-2008 u 19:57
probo sam vračanje sustava,ali ništa....
kad upišem u task manageru run explorer.exe to se sve lijepo pojavi,ali kad ga restartam opet isto...da probam repair windows??
Repair ti neće puno pomoći, ali probaj...Dodaj Explorer.EXE u Run ključ u registryju HKCU -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run i desni klik New -> String Value, kao ime dodaš Explorer, a kao Value "C:\Windows\Explorer.exe" (C:\Windows zamjeniš sa folderom gdje si instalirao Windows)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ctrl+alt+del, new task, utipkaj regedit
U registry editoru odi u:
HKEY_local machine/software/microsoft/WindowsNT/Currentversion/winlogon
Na desnoj strani prozora nađi pojam shell i otvori to
Unutra mora pisati samo explorer.exe, ak ima bilo što drugo, obriši sve osim explorer.exe.
Restartaj komp.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
e hvala V3rt!g(o)...ovo je pomoglo...sad je sve ok samo kaj mi se i dalje pokrene my documents,neznam zakaj pa ak bi još to netko znao zakaj se to otvara...hvala još jednom...
Zato što ti 2x starta explorer. Probaj u Run upisati explorer.exe kad ti je desktop tu, opet će ti se otvoriti My Documents.
pa i prije mi je startalo my documents samo bez radne površine,a sad je radna površina dobro,ali se i dalje pokreče my doc...
kao i svaki put, za rjesenje preporucam tuneup 2008. upali startup manager, napravi printscreen i posalji nam sliku
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Možda imaš u onom Run ključu Explorer.Exe pa ti starta dva. Odi na HKEY_Current_User/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run i provjeri imaš li koji Explorer.exe. Izbriši ako imaš...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks