Koje su cijene ovih zvucnika, zna li neko?
evo izaslo je i nesto opreme.....(bilo bi lijepo da je i ova tema u sticky)
ovako od slusalica su predstavljeni:
hpm-66
hpm-88
hbh-is800
redom s lijeve na desnu
od zvucnika:
mbs-200
mbs-400
mps-100
redom s lijeve na desnu
![]()
----------Sony Ericsson----------
Koje su cijene ovih zvucnika, zna li neko?
pa tek su predstavljeni....
znat ce se kad izadu u prodaju...
mbs-200
mbs-400
mps-100
Koji bi od ovih trebao imati najjači zvuk? mbs-400?
HPM-88 posjeduju 'noise cancelling' tehnologiju - aktivnog uklanjanja zvukova iz okoline
HBH-IS800 bežične su stereo slušalice
HPM-66 su stereo slušalice sa zakačkom za uho
MBS-200 mono zvučnik za manje zahtjevne slušače
MBS-400 stereo verzija MBS-200tke
MPS-100 dopušta i slušanje FM radija jer njegove žice služe kao antena
hmm.. ocekujem HPM-88 ali da to ne bude kao hmm-70 samo malo "drugacije" upakovano.. al hajd, vidjet cemo
mene vesele hpm-77 tako da mi 88 i nisu pretjerano zanimljive slušalice(računajući cijenu i grdi dizajn(subjektivno gledajući))
Jel se može sa HBH-IS800 slušati radio??? Bežične su a žica inace na slušalicama služi kao antena...
PREDATOR
I da li se zna koja cijena?
vi neznate citati ili sta? pa ta oprema je predstavljena prije par dana..znaci jos je nema u ponudi...
ma znam ja čitati...ali sve se to već može nabaviti...budi ti bez brige![]()
Ove hpm-88 će biti zakoooon...uklanjaju i do 75 % zvuka iz okoline...pa necu nikog ni čuti....![]()
ni sebe..........
![]()
![]()
w610 modded totally.....
Nećeš čuti ni svoje sopstvene misli!
Meni bi legle ove prve, jer mi ove moje HPM-61 stalno ispadaju iz ušiju.
Sigurno da su bolje, ali su mi dosta skupe. Kod nas HPM-75 koštaju 35e. Prihvatljivije bi mi bile HPM-65, ali sam odustao od kupovine bilo kakvih, jer posle K530, nameravam da kupim neki iz W serije, uz koji ću dobiti dobre slušalice. Jedino, ako uzmem W302, onda ću morati da kupim neke bolje, pošto, mislim, da se uz njega dobijaju HMP-64
Pa zar toliko puno kostaju....pa ja sam svoje hpm-70 kupio za nesto malo ispod sto kuna i druge sam dobio kad sam kupio w610....
Da pise da se dobiju hpm-64 sluske uz w302...malo neobicno...
w610 modded totally.....
Hpm 75 u Rh original dođu 250kn~35€, inači isto.
A hpm 70 original oko 200- tinjak kuna.
Nađe se hpm 70 fake po manje od 100 kuna, ali ja sam imao loša iskustva s njima. Pa sam izdvojio 250 kn (237- popust za keš) i kupio hpm 75 koje su mi predobre (i nje mi žao novaca).
A, imaš alternativu- da kupiš od nekog u ogasniku tko prodaje neki walkman mobitel samo slušalice koje je dobio uz njega.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Govori se da su original one uz koje dobijes 1 godinu garancije...ja svoje kupio za 100 kn.....i dobio sam 1 god garancije....hmmm
w610 modded totally.....
Ev sad sam ih uspoređivao....po meni nema razlike...ali sta ja znam...za jedne neznam jeli su original...a za druge znam....i super...![]()
![]()
w610 modded totally.....
Pitanje: koje su ovo slusalice sa ovim mobitelom : http://www.sonyericsson.com/cws/prod...pid_type=phone
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Mislim da su hpm-64....tako izgledaju....
w610 modded totally.....
Bookmarks