Postovanje,
zanima me kako da nastimam mikrofon a da mi se cuje na zvucnicima od laptopa.
sve sam pokusao ali nista.Mikrofon je ispravan i snima ali neznam naci na postavkama kako da nastimam da se cuje na zvucnicima.To mi treba za karaoke.
HVALA UNAPRIJED!!
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ma na hrvatskom je vista prevedena.I kad otvorim onaj volume control ili mikser kako pise na OVOJ SLICI nema mi nikakvi postavki za mikrofon i nije mutiran. Na snimacu zvuka dobro radi i snima ali mi se necuje na boksovima kako bi mi trebalo biti za karaoke. nadam se da tko razumije.
Rijec je o nekoj REALTEKovoj ALC268 @ Nvidia mcp67
Ma prijenosno racunalo je ACER Aspire 5520. ima samo jednu kontrolu glasnoce na vanjskoj strani i to za glavni volumen, ostalo nista nema
Ma negdje je nešto mutirano...
gumb Start, zatim Upravljačka ploča, pa Hardver i zvuk te u odjeljku Audiouređaji i zvuk klikni Prilagodi glasnoću sustava.
Odaberite Glavni zvuk te pomičite klizač gore ili dolje da biste pojačali ili smanjili glasnoću zvuka.
Predpostavljam da si to sve probo? i ja sam to sad iskopo sa neta...Jer se nesjećam kak je to sve na visti...
A lupam gluposti,to si već reko da jesi....
Instaliraj ponovno drivere...ako nisi...
EDIT; evo moro sam kod susjeda po laptop,da bi odgonetno problem....
sve je u kontrol panelu podesi mikrofon da bude uključen zatim pojačaj nivo signala koji izlazi iz njega i uključi mikrofon bost ako zeliž da ti se čuje zvuk u zvučnicima , moze doći do mikrofonije zato pažljivo pojačavaj eksperimentiraj dok ne dođes do zadovoljavajućeg rezultata.
Evo ti i slika![]()
![]()
Zadnji uredio The Judge : 29-07-2008 u 19:25
Bookmarks