bravo!
vec sam mislila reci da onda slobodno moj dragi kupi swifta posto on, i kad fura auto koji moze povuc (a ne moj Uno, da se razumijemo) ne vozi vide od toga!
i sori druze, al ja ne kuzim ta divljanja po autocesti.. ogranicenje postoji s nekim razlogom valjda
ja bih zabranila reganje svih vozila koja mugu ici brze od 150 na satsta ce vam vise kad ih nigdje legalno ne mozete voziti toliko
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pozdrav s rabca. bas sam se okupal i onda je pocel dežđ i bil sam saf mokar. sad se nacijamo i cekamo ruzionu
zivelj
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
postao sam ovisnik o Texas holdem pokeru...pozz...![]()
gidi jap!
neda mi se ići čistiti auto...
neda...
a moram...
odo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Opsovao bi al će me cenzurirati... Kr-va-vo :huh:
Večeras ću zaspat u Areni (ako stignem uopće do nje). Odo užicat sestru za masažu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
iks, pa kaje pak bilo??
hajt, opsuj, pa da te mogu zbanat
i de nemoj pisat take stvari za seku, ajme kak to zvuci, puj puj!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Meni to zvuči normalno. To ti imaš neke "podle" insinuacije pa ti zvuči nekako kako ne bi trebalo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Propedalirasmo rutu "D"Neznam kolko bi to imalo km, nemamo one instrumente bla bla, al ako te zanima evo ti pa gledaj (tamo oko pješčane mi fali karte):
Sutra kažu opet istojeej
A što se masaže tiče, pa bolje da me sestra izmasira nego neka koja me nikad nije vidjela.. A prljave misli uglavnom samo tvoj mozak plodi pa se ne zabrinjavam![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
More je kretenski hladnoooo,al kad sam vec presao 20 km,morao sam se bućnut... Popušio pol kutije i nazad...
Pozdrav svima..
Evo zadnji moj post na forumu u narednih nekoliko dana...
Uživajte...
i'm off...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e pa Ico, sretan ti put, mirno more i uzivaj![]()
Promijeni onaj "adapetr" iz siga u "adapter" prije nego sto odes...![]()
dobro jutro svima
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
s,g,g,u,r,d,g,a,j, kaj?
Pozz...
joj, kako je fina jutarnja kavica
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
a kajaznam, zieli
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a, bas bed.. osli i Ico i ravilov, jedini dezurni pijetlovi cetaone.. a ne znam druze, snadji se.. nabavi si sizofreniju i ostale oblike psihickih poremecaja koji ukljucuju multiple licnosti![]()
da Luna to pocne prakticirati, pola foruma mi bilo po banom. permabanom.
nisam jutarnji tip![]()
Evo da se malo (po)javim, stigo u Vodice, spremam se za otic spat.
Sutra prvi kupanac u slanoj vodi ove godine. Jipi!
Zieli! (pozdrav, Vert!)
Bookmarks