Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 56
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[Auto] Isplati li se kupiti starog Swifta? Molim misljenja i preporuke

daklem 'vako,
    doslo doba kad se dragom trazi prvi vlastiti auto. recimo da je krov nekih 20k kn
    i sad se lagano koljemo, ja, kao pravo zensko smatram da bi mu bilo pametnije kupiti neki slabiji auto tipa Punta, cisto zato sto je relativno mlad u tom cjenovnom rangu, jeftini dijelovi, mala potrosnja..
    e, a on, kao pravo musko, napikir'o starog swifta.. kune se da to sto je on "jurulica" nije primarni razlog.. mda
    i sad mi baca teorije da mu je frend, (inace automehanicar, al balavo je to, 19 god, nes ti automehanicara s iskustvom..) rekao kako su stari suzukiji gti super, da im je masina nepoderiva, da mu se isplati uzet ga, al of kors ne obicnog, nego gti-a..
    sad vas zasipam pitanjima:
    je li istina da su stari swiftovi gti bolji od onih slabijih? ne mislim sad na to kolko auto moze potegnut, nego na stanje motora, navodno da su gti motori napravljeni savrseno..
    sto biste vi preporucili kao best buy u tom cjenovnom rangu?

svjesni smo da za te pare nemremo dobit neki fantastican auto.. al bas mi i nije razborito kupiti auto star 17 - 18 god samo na temelju toga sto mu se "yebeno" svidja..

eh, i da, kod preporuke uzmite u obzir da ga jos kaci onaj zakon o 100ks..

'vala puno unaprijed
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je li istina da su stari swiftovi gti bolji od onih slabijih? ne mislim sad na to kolko auto moze potegnut, nego na stanje motora, navodno da su gti motori napravljeni savrseno.
    Točno. Swift GTI je nepoderiv, ali je star.
    Zato bi bilo bolje da se uzme Punto koji je mlađi . Sve one gluposti oko toga da je Fiat nepouzdan su nebuloze- imaju pouzdane aute.
    Što je još zanimljivije jest što su novi Swiftači katastrofalni (nakon 10 000 km se raspadne ručica mjenjača). Znam jer imam prijatelja koji radi u Suzuki servisu.
    Tako da- pamet u glavu _=Fiat Punto
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma dobro, novi swift, i da imamo para, je iskljucen, tak da me opce ne zanima to, iskljucivo ovi stari..

a fiat.. da, fiat.. stvar je u tome da ja imam Una. osim sto presmijesno malo trosi, mi taj auto fakat mrzimo nasli smo mu masu nedostataka.. i sad je mali problem njemu objasniti da Punto ne bi bio krntija kolika je Uno.. on je naziv Fiat automatski povezao s necim losim.. ai naravno, mlado musko, swiftac je jurilica.. dajte mi puuuuno argumenata zasto ne swift gti

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako popularni Sviki mi je u mladosti poklonio puno dana osmjeha na licu!

1.3gti je izvrstan motor, snagom da ne kazem, popularni lijes iz pocetka 90-tih godina. Lose gume na svikiju znaci lovljenje ceste,ali doslovno.

Vidio ga i vozio u cestovnom i rally izdanju, auto za gust, auto sa problemima u getribi i auto koji je trenutno na trzistu ne moguce naci a da nije bio kroviran,karamboliran ili unisten..

Nakon sto sam si ja nabavio raritetnu pilu od 250+ konja isto mi je trebao little city car, ali opet da i malo ide na savjet iskusnih auto novinara i urednika, pao je odabir na Fiat Cinquecento

Moj prijedlog? Fiat Cinquecento sporting (da sporting, e neke SX varijante).
    Zasto?
    U tom cjenovnom rangu je, troskovi odrzavanja su kao jedan dobar izlazak ili rucak (filteri oko 80-tak kn, ma cjene presmjesne, zadnji veci servis izmjena srednjeg i zadnjeg "sportskog" lonca 700kn).

Oprema? sporting dolazi sa lijepim profiliranim sjedalima, prozorima na struju, centralnim, koznim volanom i mjenjacem (pravi luksuz), odbojnici u boji auta kao i alu felge.Vozi se na gumicama od 13 cola, pa su i troskovi guma mizerni.

Potrosnja? 5.5-6l/100km, bilo grad, bilo otvoreno.. uopce ne pratim i po meni gorivo moze bit i 15kn/1l.

1100ccm je poznati i pouzdani Fiatov motor, nudi 65 konja sto mali autic od 600-tinjak kg vrlo brzo pokrece (max speed 150-160km/h).

Nisam imao problema s njim, niti ih ocekujem (prosao je preko 30k km) vozim ga stalno i svugdje, izvrstan za parking, za cestu, i gust ga je vozit.

Povoljno se daju naci zadnji modeli od 96.-97. godine, i to s malo kilometara.

Eto to je moj savjet,

Ponavljam sviki gti je mrak, ali kao second car koji je opremljen za brdo ili rally

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee, pa to je ono kaj i ja njemu pokusavam objasnit, mislim, i meni su ti stari swiftici genijalni, ali to nije auto-za-svaki-dan.. tim vise sto sanse da nadje gti koji nije izmrcvaren do bola (citaj: promijenio bar 10 nadobudnih pjetlica koji su ga stiskali posteno) su ravne nalasku djevice u starackom domu i nemres mu dokazat da on s tim autom nikako ne moze jeftino proci, to ce se kvariti svako malo.. em sto je star, em sto je sasvim realno ocekivati da je mrcvaren, bez obzira na "nepoderivost" masine. pa nije to perpetuum mobile yebemu!

oke, a sto jos ima u tom rangu, a da nisu Fiati i Swift? recimo, koje su sanse naci stariju Ibizu?

ili recimo ovak, da raspolazemo s 3k eura, koja nam je cijena kupovine auta krov uzevsi u obzir da bi ga bilo dobro otfurati na servis, tako da recimo sa servisom ne dodje preko 3k eura, ili bar ne puno preko.. (naravno, registriranog cemo traziti, tako da te troskove ne ubrajam u "nabavnu" cijenu). sta gledati, sta traziti? obzirom da sam zensko, ne kuzim se bas pretjerano u masine i te gluposti.. a on se pak zaljepio za tog swifta i ne pokazuje interes za druge aute..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ti par prijedloga:
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...0875,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...4302,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8106,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8265,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8230,12,1.html

a ak hoce pravu zajebanciju preporucam: http://www.auti.hr/automobili/showAd...7089,12,1.html

Salu na stranu, za te novce VW, Mercedes, BMW, Audi su precjenjeni i u vecini slucajeva nepouzdani (no tu je balkanski mentalitet, i dok god je ovo balkan, biti ce rodja koji ce voziti te aute i cjeniti golfove stare 15 godina 4k eura).

Uz to su nepouzdani, skupi djelovi itd.... Francuzi s druge strane su uvjek negdje izmedju, nisu najbolji, nisu ni najlosiji,ali im je skupo odrzavanje.

Na kraju ti ostaju Japanci/Korejanci, najbolji omjer price&preformance ti je Hyundai, pogotovo Accent, dosta velik auto, pouzdan, i za te novce dobijes relativno "novi" auto,barem iz ovog milenija.

Narvno tu je i Mazda koja je starija,ali svi znamo da je Mazda vec jako dugi niz godina u samom vrhu pouzdanosti i kvalitete.

Naravno zaboravimo onda i talijanski Fiat, odnosno skupe Alfe i skupe Lancie.

Jesam barem malo pomogao?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Evo ti par prijedloga:
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...0875,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...4302,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8106,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8265,12,1.html
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8230,12,1.html

a ak hoce pravu zajebanciju preporucam: http://www.auti.hr/automobili/showAd...7089,12,1.html

Salu na stranu, za te novce VW, Mercedes, BMW, Audi su precjenjeni i u vecini slucajeva nepouzdani (no tu je balkanski mentalitet, i dok god je ovo balkan, biti ce rodja koji ce voziti te aute i cjeniti golfove stare 15 godina 4k eura).

Uz to su nepouzdani, skupi djelovi itd.... Francuzi s druge strane su uvjek negdje izmedju, nisu najbolji, nisu ni najlosiji,ali im je skupo odrzavanje.

Na kraju ti ostaju Japanci/Korejanci, najbolji omjer price&preformance ti je Hyundai, pogotovo Accent, dosta velik auto, pouzdan, i za te novce dobijes relativno "novi" auto,barem iz ovog milenija.

Narvno tu je i Mazda koja je starija,ali svi znamo da je Mazda vec jako dugi niz godina u samom vrhu pouzdanosti i kvalitete.

Naravno zaboravimo onda i talijanski Fiat, odnosno skupe Alfe i skupe Lancie.

Jesam barem malo pomogao?
    Francuzi skupi za održavanje?! Imam ih tri u dvorištu...
    Eh stari moj....nisi ti probo imat Mercedesa 5 godina,da vidiš šta je skupo za održavanje.....
    A što se tiče ovog prijedloga za auto,i ja bih stao na stranu Punta...
    Održavam ,redovito,3 Puntića i neizrecivo smiješni servisi su za njega...
    Komplet gluposti,bla,bla,tipa ulje ,remen,filteri su za njega cca 500kn...
    A i solidan autić,pocinčane im karoserije isl..

I da,da se mene pita,nemoj si stare kramove navlačit u dvorište...Ja iz osobnog iskustva znam jako dobro šta to znači jer sam hvala bogu izgubio živaca i novaca i svega sa tim nesrećama..i dana danas mi se to dešava,al sam zato kupio novi auto....
    A promijenio sam auta u proteklih 13 godina više nego netko čarapa....
    Zadnji uredio The Judge : 26-07-2008 u 09:17

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takodjer sam, godinama vozio Swift GTI tuniran na preko 130ks.bio je doslovno nepoderiv,ali vrlo mekanog lima pa stoga i prilicno nesiguran.
    slazem se da ne treba kupovati stare i isluzene ,ali i precijenjene Mercedese ,Audije i Golfove.
    puno je bolji i pouzdaniji izbor japanski auto.preporuka ide za Mitsubishi Lancer,Honda Civic,Toyota Corolla,Mazda 323....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isplati li se kupiti starog Swifta?
    Po mom mišljenju; ne..

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potpisujem gornji posto i to samo radi toga jer su vecna bili udareni ili slabo odrzavani.Inace odlican auto.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.auti.hr/automobili/showAd...8333,12,1.html

Ja bi definitivno ovo uzeo bez pogovora!

Požuri dok nije prodao!

Vjeruj mi obadvoje bi bili super zadovoljni.

Vid se po opisu ugrađenih djelova da ga je održavao profesionalac!

prodajem civic sa orginal 184tkm,iman racune od prijasnja dva vlasnika.Auto je maks. ocuvan.Ulozeno je priko 1500eura u zadnjih 6 miseci.Novi komplet sport auspuh sa granama,novi diskovi brembo,ferodo ds2500plocice,pletena sva crijeva i ferodo ulje!Sach plinski amort. sa oprugama od vti-a.Kosei karbon filter zraka,napravljen servis prije 3tkm...
    Registriran je do 08.2008.
    mob. 0981770282 ili 0958468697
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brz i dobar autic za te pare neces tako lako nac i pogotovo s financijskim limitom na 20 iljada... Mozes nac neki udaren,i koliko toliko popravljen... Mozes nac i ne udarenog,al ce te kostat,a opet da ne bude puno star... Starija auta ce sama po sebi najvjerojatnije iziskivat neke popravke,zamijenu dijelova (bilo kojih),te isto tako i vecu potrosnju s obzirom na starost,i snagu,i cijelokupno stanje samog auta,motora itd itd... Savjetujem uzest bilo sto a da nije opet prejako i staro. Zasto? Slabije i ocuvanije auto je lakse,nac,a platit ces ga manje od onog starijeg i jaceg. Mislim da ste svjesni cijena goriva,i da ono nece padat,vec da ce samo rast... As you wish...

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Brz i dobar autic za te pare neces tako lako nac i pogotovo s financijskim limitom na 20 iljada... Mozes nac neki udaren,i koliko toliko popravljen... Mozes nac i ne udarenog,al ce te kostat,a opet da ne bude puno star... Starija auta ce sama po sebi najvjerojatnije iziskivat neke popravke,zamijenu dijelova (bilo kojih),te isto tako i vecu potrosnju s obzirom na starost,i snagu,i cijelokupno stanje samog auta,motora itd itd... Savjetujem uzest bilo sto a da nije opet prejako i staro. Zasto? Slabije i ocuvanije auto je lakse,nac,a platit ces ga manje od onog starijeg i jaceg. Mislim da ste svjesni cijena goriva,i da ono nece padat,vec da ce samo rast... As you wish...
    A šta misliš o mome postu iznad?

Ja bi ga volio imati u garaži, dokazan trkać.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guys, guys..
    ajmo 'vak: ja zensko. razborito.
    on musko. on bi jurilicu.
    ajmo mi ne davat prijedloge za jurilice!! nije moj musko budala, al svejedno, musko je.. znam da ce kad tad, ako ce imati jurilicu, opaliti po gasu.. a jurilica u kombinaciji s podosta godina (kao swiftac npr) - maltene pakt s onom spodobom koja fura kosu
    apsolutno se slazem sa smucom, tako da pls, nemojte mi linkati jurilice.. i na krjau krajeva Vuki, ta honda je jednako stara, ako ne i starija od swifta.
    i Vuki, jesi ti ekšuli procitao oglas za tu hondu, i ono sto sam ja ranije pisala? za regu? hondi rega sad istice, tako da mi to nije 20k kn, nego puno vise

nadalje, beetle, tnx na linkovima! accent mi dobro zvuci, samo me muci jedna stvar, on je meni kao brat blizanac lanosa, a na lanosu sam polagala i imaju mi ga rodjaci, poprilicno je nepouzdan i kvarljiv. jel i s accentima ista prica? zna li tko iz prve ruke?
    Zadnji uredio La_LuNa : 26-07-2008 u 13:43

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadnji uredio Ico : 26-07-2008 u 14:06
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    guys, guys..
    ajmo 'vak: ja zensko. razborito.
    on musko. on bi jurilicu.
    ajmo mi ne davat prijedloge za jurilice!! nije moj musko budala, al svejedno, musko je.. znam da ce kad tad, ako ce imati jurilicu, opaliti po gasu.. a jurilica u kombinaciji s podosta godina (kao swiftac npr) - maltene pakt s onom spodobom koja fura kosu
    apsolutno se slazem sa smucom, tako da pls, nemojte mi linkati jurilice.. i na krjau krajeva Vuki, ta honda je jednako stara, ako ne i starija od swifta.
    i Vuki, jesi ti ekšuli procitao oglas za tu hondu, i ono sto sam ja ranije pisala? za regu? hondi rega sad istice, tako da mi to nije 20k kn, nego puno vise

nadalje, beetle, tnx na linkovima! accent mi dobro zvuci, samo me muci jedna stvar, on je meni kao brat blizanac lanosa, a na lanosu sam polagala i imaju mi ga rodjaci, poprilicno je nepouzdan i kvarljiv. jel i s accentima ista prica? zna li tko iz prve ruke?
    Hyundai...Sve je dobro dok nikud ne lupiš...skupa limarija,loš lim....Ima ga moj kuman...po pitanju motora,super,ali....

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako:
    Renault Clio
    Toyota Yaris
    VW polo
    Fiat punto
    Citroen Saxo
    Peugeot 106/206
    Mitsubishi colt/lancer
    Kia pride/sephia
    Hyundai Accent
    Opel Corsa (radije nemoj)
    Seat Ibiza
    Skoda Felicia

Dakle,ima auta kolko oces,i nisam ih svih nabrojio,al sve je stvar ukusa,i tu ti ne mogu pomoc. Sve ove aute ces nac do 20-ak tisuca kuna.
    Za analizatore: Ovaj popis sam slagao po sjecanju,a ne po kvaliteti i sl...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ovako:
    Renault Clio
    Toyota Yaris
    VW polo
    Fiat punto
    Citroen Saxo
    Peugeot 106/206
    Ovo da,što si nabrojio...jedino Peugeot 206 bolestan na injektore...Znam,imam ga...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, a zas ne korsa smuc? mislim, okej, nebude on kupio korsu jer mu se nit ne svidja bas, ali ja osobno patim na korse od 11 godine zivota svoga i da ja kupujem auto definitivno bih kupila korsu da, zensko, sto ces. pa me zanima zasto ne korsu?? obzirom da sam u nekoj starijoj temi 8ne sjecam se sad kojoj, jel od friskog il neka druga, vidjela da se korsa ekšuli preporuca! al oke, mislim da je bila nova..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidis ja kad sam kupovao i raspitao se oko kolega auto novinara, svi su mi rekli da zaobidjem opel u velikom krugu,pa tako i corsu...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da opel, vjerojatno samim time sto je svabo, drzi cijenu i to opako.. i da im dijelovi nisu bas bagatela kao npr fiatovi..
    a sto je s boljkama motora i tak to? to bas i ne znam.. iako bi dragi, da ima vise para, definitivno uzeo astru (onu manju) ili mozda cak i vectru. ja sam zensko, meni su s estetskog stajalista opeli divni ali isto tako znam da caca nit cuti nece za njega (zbog cijene i dijelova)..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    znam da opel, vjerojatno samim time sto je svabo, drzi cijenu i to opako.. i da im dijelovi nisu bas bagatela kao npr fiatovi..
    a sto je s boljkama motora i tak to? to bas i ne znam.. iako bi dragi, da ima vise para, definitivno uzeo astru (onu manju) ili mozda cak i vectru. ja sam zensko, meni su s estetskog stajalista opeli divni ali isto tako znam da caca nit cuti nece za njega (zbog cijene i dijelova)..
    nisu cijene dijelova za Opela tak strašne,negdje po sredini..Čini mi se da dosta imaju problema sa modulatorom paljenja,ali to je opet češća pojava kod Astre... A ove Corse sa Isuzu-ovim motorom su..a..tak-tak...nisu baš bogzna što...To se odnosi na Corsu B sa diesel motorom...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po meni za te pare najbolja skoda felicia , 2000godiste, predobar auto za te pare. A ide predobro

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    A šta misliš o mome postu iznad?

Ja bi ga volio imati u garaži, dokazan trkać.

A sta mislis zasto ga prodaje..pa bas zato jer je zgazen.Ne bi to sve stavio i vozio ga 90 Km/H
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vuki, obzirom da si profesionalni vozac, preporuka ti je zaista.. uf! drugim rijecima ispada da nije bitno kolko je auto star i u kakvom je stanju, nit kolko je kilometara prevalio - ustvari, nije nit bitno u ovom slucaju koliko ih je prevalio vec KAKO ih je prevalio; bitno je samo da juri..

moj decko ne kupuje auto da se snjime k*rci po selu, vec da ga taj auto sluzi! every day basis! ova honda ce ga sluzit? to je auto za svaki dan?

i na kraju.. ti imas sina.. jel bi ti svome sinu tu hondu kupio za prvi auto?
    uzmi u obzir da je i moj decko neciji sin!

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. adsl flat -molim preporuke
    By suhi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 16-02-2008, 13:34
  2. MPX300-mišljenja, preporuke, dojmovi
    By Šile in forum Windows Mobile
    Odgovora: 77
    Posljednji post: 16-02-2007, 19:15
  3. Kupujem auto. Molim prijedloge.
    By frish in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 198
    Posljednji post: 23-10-2005, 19:50
  4. Dal se isplati kupiti?
    By .:SlayeR:. in forum Stolna računala