čitam i lomim se od smijeha:
http://www.index.hr/sport/clanak/uta...et/396220.aspx
ali hebi ga... oni "navijači" sa sjevera koji bacaju baklje, nisu ni zaslužili bolje...
samo šteta što sad svi radi par budala moraju ispaštati...
čitam i lomim se od smijeha:
http://www.index.hr/sport/clanak/uta...et/396220.aspx
ali hebi ga... oni "navijači" sa sjevera koji bacaju baklje, nisu ni zaslužili bolje...
samo šteta što sad svi radi par budala moraju ispaštati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Našao prave ikonice za menu.....
Trenutno te imam u mobu...
Zadnji uredio GoranZagorje : 25-07-2008 u 15:45
Ma ja vam kažem. Da nije bilo baklji u terenu, Dinamo bi uvaljao Linfieldu pet komada. To ih je izbacilo iz takta.![]()
Joj, taj Mamić. Nisam neki navijač (nisam nikakav navijač) ali se slažem da nije to sve Mamićevo pa da on može odlučivati da nitko osim njega ne može gledati utakmicu.Evo sad ću reći. Čale je bio otjeran iz kluba. Pa njega su morali vaditi iz igre jer je dobivao proljev u poluvremenu od muke što mu zvižde", objašnjava Mamić.
Da, biti će sad uz klub, kad nema nikog na tribinama.Pravi navijači su uvijek uz svoj klub i igrače, a ne ovako
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A bože pijanaca.....
Pak pola sata me nema,oni već svi pijani![]()
Zadnji uredio The Judge : 25-07-2008 u 14:35
HAH!
A gle kak bulji u čašu
Kaj si pauka vidla nutra
Pakujem se za rabac. U 4 ujutro gas.
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mda,
of kors da je ono bio sok od jabuke, a ne piva!
Luna je zensko! zene nikad ne lazu
nego, momci, ajmo, brzo, pomoc zeni u nevolji..
hitno mi treba, a nemrem nikako izguglati.. 'el zna 'ko od vas za suzukijev forum? 'rvacki? ono o suzuki sviftovima?? a? 'el znate? aj help. pliz. placam pivu 'ko mi linkaoke, oke, vama pivu, meni sokic od jabuke
lol
e, i da, georgy!! ne kaci mi takve puj puj stvari po ovoj svetoj temi!
puj puj
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Aha, već sam pomislio da je sve što su mi rekli laž.D
ne znam kak nisi izguglala, ali dobro- vjerujem ti na riječ
Jel ovo forum koji tražiš? Imaš i podforume novi swift, stari swift.
Oprosti, nov sam u ovoj temu- sad shvaćam polako da si ti glavna u temi (slika, ona na kojoj si se počešljala, je pomogla da to shvatim).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
je, to je to!!
tnkiju veri mač!
bum ti napravila sokic ak si frend od mog necaka i ak navratis s njim poslje haklanja nogaca na skolskom
lol
nda, fakat hvala puno!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne vjerujem, ne igram nogac- ali nema veze. Ko' da jesi
Nema problema![]()
nisam zguglala jer me drazesni uvjeravao da je on sve zivo vec kucao u gugl i da ga nije nasao.. tak da sam probavala s debilanama tipa 1.3 gti i tak..
jos jednom tnx..
idem otvorit temu![]()
Idem spat....![]()
lol
ev, sad ce doc ico, drug i ostala ekipa koja se voli druziti s prvim pjetlovima.. a Luna jos haraci internetskim bespucima
nda
bilo bi vrijeme.. laku noc![]()
drjutro, evo mene na autoputu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Laku noc. Probdio noc u pripremama, sad idem zazmirit na par sati, pa me onda utrpaju u auto i odvezu na more.
dobar jutar svima...
strgan sam...
nisam se naspavao, budan od 4h ujutro... za poludit...
a treba se lagano počet spremat...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zadnji uredio The Judge : 26-07-2008 u 08:46
Jutro![]()
Dobro jutro, eto i mene.![]()
Evo baš gledam...počela mi se ljuštiti koža....nema više tamne boje(makar sam ja po prirodi taman)
Nego danas sam trebao ići u Sesvete...ali sam odustao...doći će mi cura pa je bolje doma ostati![]()
![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 26-07-2008 u 12:07
Bookmarks