Probaj pregledat flash sa Smelterom ili Siemens Picture Change.
A ikone možeš poslat meni na mail pa ću ih staviti na forum.
Treba mi pomoć,probao sam (i uspio) mijenjati ikonice menija (a i druge) na MC60 i to pomoću PicPac programa i VKlaya....sve je ok i sve mi je jasno osim što nikako ne uspijevam pronaći ikonice za "Surf&Fun" i "Card-Explorer" pa kako god da promijenim ostale ikone na meniju ove dvije ostaju iste!
Ponavljam ne uspijevam pronaći te ikonice iz fullflasha (imam čak 3 različita backupa za MC60) u PicPac-u....u pitanju su samo te dvije i izgleda kao da ih i nema (bar ne u fullflashu) a na ekranu su ipak tu!
Ima li iko rješenje kako pronaći (da bih mogao izmijeniti) te ikonice????
BTW: ako nekom trebaju imam par različitih vrsta ikonica za MC60 za glavni meni!
Probaj pregledat flash sa Smelterom ili Siemens Picture Change.
A ikone možeš poslat meni na mail pa ću ih staviti na forum.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, smelterom bi ih sve trebao pronaci, a i SPC2 bi trebao odraditi posao korektno...
smelter - http://www.siemensfreaks.com/prog/Smelter.rar
SPC2 - http://www.siemensfreaks.com/prog/SPC2.rar
maraschino - PTICICA
probao sam i spc2 koji uopste ne podržava MC60 i Smelter koji takođe ne nalazi ove dvije ikonice.....baš pojma nemam u čemu je fora.
Ajd ako iko zna rješenje neka ga javno saopšti!
Hvala!
S obzirom da su se tenzije smirile i da su neki članovi pokazali da znaju "povuči ručnu" tema je ponovo otvorena.
Zadnji uredio Sljaka : 15-08-2005 u 19:04
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo sad sam probao i SPC3,čak ni on ne prikazuje baš nigdje te dvije ikonice!
Ne znam postoji li kakav "Open Disc" za MC60 kao što ima za c65?
Da li je iko uopšte pokušavao promijeniti ikonice na MC60?
spc3 se razlikuje od spc2 samo po tome sto podrzava novije x65 modele, ali sve drugo za starije je isto - zato imas isti rezultat...
neznam, nisam nikad to radio sa mc60, ali cudno mi je da ih ne pronalazi u flash-u...
maraschino - PTICICA
I ja sam si nabavio MC60 i sad se igram s njime, instalirao sam si picpac i našao set ikonica za MC60. E ali neznam kako V-KLay radi, te kako pomoću njega ubaciti ikonice u MC60? Kakva je razlika između bootcore bug i patched bootcore, što ja moram odabrati?
- Red-Gsm.net -
Odabireš bootcore bug ili patched bootcore ovisno o verziji mobitela koji imaš u rukama. Pojednostavljeno rečeno, probaš jedno pa ako ne radi probaš drugo. Ako ni tada ne radi onda vičešupomoć i netko ti pomogne.
Za V-klay mob mora biti ugašen, a za sam način rada pogledaj teme u kojima se govori o patchanju, a mislim da ima nešto i u tutorialima.
Uglavnom kad prvi put priključiš mob, V-klay će automatski kad ga prepozna kao novog napraviti backup fullflasha. Tako da uvijek možeš mob vratiti na početak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
- Red-Gsm.net -
Kad ti to pokaže moraš kratko stisnuti crvenu tipku. Mob, naravno, treba biti ugašen i priključen.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
- Red-Gsm.net -
Probaj više puta uzastopce. Treba uhvatit grif, kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks