Haj,pijanci,Zagorci Vrtlozi i ostala bando!!! Evo ipak sam se odvuko do grada,odneso mob na lemljenje....
pojela sam burek z mesom i sad radim burp burp![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Haj,pijanci,Zagorci Vrtlozi i ostala bando!!! Evo ipak sam se odvuko do grada,odneso mob na lemljenje....
Skidam mjuzu....sada će biti sex, drugs and house![]()
![]()
JutroSinoć je bilo veselo
O pozdrav Balki...
otkud ti? nešto te nije bilo u zadnje vrijeme...
Koji fax si upisao?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam pitanje...zahtjevam brz odgovor
Naime u jednom ima više pjesama..dakle radi se o Megamixu koji sadrži preko 10 pjesama....e sada kako ja njih mogu izdvojiti iz toga, da bude svaka posebno?
Pomoću kojeg programa?
Cool Edit Pro
recimo...
mp3 splitter and joiner
proguglaj malo, ima ti tih programa. ili skini s torrenta
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hvala na brzim odgovorima![]()
kad smo mi kul i ludi i dobri. i nemamo zivot. jel' da Ico? imamo samo komp. i dsl modem. da.
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
monitor se nekak podrazumijeva, kaj ne? kaj ak je rijec o laptopu? i to je komp! a ak bas striktno inzistiras na cinjenici da je komp samo kofiguracija bez ikakve periferije, onda bih morala nabrajati i tipkovnicu, i mis.. a monitro kao takav niti nije nuzan! uz odgovarajucu graficku i kablove mogu ga ja i na teve spojit!
al to nije poanta.
poanta je da nam je zivot virtuala.
ona pičkr s fejsa (uopce mi se ne da guglat da je nadjem) "I love my computer 'cause my friends live in it", e tooooo. sam si trebam kupit' neku perifernu kitu koja se usteka u komp, onda ce mi bit i ljubavnik. i kaj mi vise treba u zivotu? nis! ja imam komp. i dsl pristup netu. da.
![]()
Oko čega vi raspravljate... čoeče...
he he ludi ste skroz.....![]()
ludi? ma neeee.. makar, isplatilo bi se prolupat malo, isprobat cari kriminala, hladnog i vatrenog oruzja, igrati se lova na ljude.. tak i tak ce 2012. doci Nibiru i svi cemo pocrkat. rekle su to Maye. i Sumerani. oni su valjd znali, kad su i sami pocrkali.
nije Luna luda.. jok
![]()
Ajde, kad se ovdje najbrže dobije odgovor.
Koji je youtube tag?
Ja stavim , ali- ništa.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
na kraju ti ide [/youtube]
a na početku [youtube]
između ide ono poslije "=" u linku vide-a
ja ću se sada lagano povući
![]()
zasto gorane? nisma te valjda prestrasila? ma neeeeeeeeeee
![]()
AHA, hvala Ico.
Vidim da si ipak našo stranicu, ajd pošalji mi link ak se sjetim još neš napisat.
Vidi stvarno, ovdje dobiš odgovor u sekundi.
Više ne postam drugdje- sad samo tu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
daj našči napravi jubito gumb da ne moramo stalno pisat![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Goran se boji frikovaPa ti nisi uopće Zagorec, jel tak Vert'
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks