Pokusaj ga srediti seus-om tako sto ces ga unaprijediti ponovo, a ako to ne bude uspjelo na servis!
Kao što se vidi iz naslova...nakon 1 godinu i 10 mjeseci rada krepao je moj K800![]()
I to u najgore vrijeme...išao na more i već prvog dana krepao, tako da nemam niti jedne slike sa Zrća...niti jedan video ni slično...zbog toga mi najviše žao![]()
Pa ako bi možda tko ovak od oka mogao znati kaj mu je došlo...naime dogodilo se sljedeće...
Budući da je odkodiran na sve mreže...stavio sam u njega tomato karticu i pričao...i tako sam znao više puta...e sada na tomatu sam imao nekih 5 kn i pričao sam tako dugo dok se nije veza prekinula...i ja normalno izvadim karticu stavim t-mobile i želim ga upaliti kad ono ništa...ne pali se ekran je crni i ništa se ne događa...ono wtf![]()
I nakon toga pokušao sam sve načine da ga upalim...jednostavno ne reagira ništa...sve je crno...no ono kaj sam primjetio kada ga želim upaliti, dole gdje je infra red zasvjetli crvena lampica 3 puta...i tako svaki put kada stisnem tipku za paliti mobitel...baterija je puno tako da u njoj nije problem...
I kaj da sada ja radim? Da ubacim neki novi softver,makar se ni ne pali kada stavim puniti na struju, tako da to ne dolazi u obzir....očito bi morao ići na servis i nadati se da nije veliki kvar...jer fakat ljubitelj sam SE modela, pazio sam i mazio svoj K800...nema ni jedne crtice na sebi,ne škripi poklopac baterije, poklopac kamere je odličan, ne klima se jako a joystick radi savršeno, tvrd je i ko novi je...tako da mobitel je prva liga i žao mi ga jako
U najgorem slučaju ako je kvar veći morat ću ga prodati![]()
Ima tko možda kakvu ideju nakon ovoga?
Pokusaj ga srediti seus-om tako sto ces ga unaprijediti ponovo, a ako to ne bude uspjelo na servis!
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Prvo, stavi ga na punjenje i drzi ga 2 sata,ukljuci seus izaberi softver i kad dodje do uputa prati ih .![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Super. Napisi bude li radilo.
kiss the forumas
aj sad mi recite da ak neznate sta je mobu zas covjeku dajete krive informacije... 3245357460547047 puta napisao odgovorio i neznam sta vec da je crkao EROM.flashaj erom i soft ponovo i voila... nikakav bozji seus
For the hoven lands...
Nikako seus da dobije cid53 pa posle da placa i otkljucavanje...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ma daj ajde bokte imaju 15 postova i odmah kazu spajaj na seus..ok razumjem da zelite pomoci ali nemojte lupati gluposti seus ne popravlja erom..
For the hoven lands...
ae dodao sam te na msn spoji se
For the hoven lands...
ok...dolazim
Polako se rješavaju dvojbe...matična nije sigurno otišla kada infrared svjetli...
Jedan forumaš dobrog srca i dobrih živacakaže da je uzrok tome EROM...vidi se da se kuži u to i polako se stavlja novi, ali ima se problema sa XS-om i Seetool-om...ne prepoznaju ga...no sutra ćemo to rješiti nadam se....
![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 22-07-2008 u 01:45
Mislim da ima garanciju još dva mjeseca, rekao je da je mob otkodiran (što znači da je bio kodiran i vjerojatno brandiran)- znači ima garanciju 2 godine.
No, ona mu ne vrijedi jer je flasho mob (iako možda nebi ni skužili da ga je flasho zato jer će ga oni isto samo flashat- neće ni gledat).
Si probao spojiti mob držeći 2+5 umjesto c? Znam da su neki tako uspjeli spojiti sa xs++- om.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mobitel nema garancije...kupljen je odkodiran na sve mreže i nebrandiran...
Probao sam i to ali ništa ne ispisuje...ne prepoznaje ga...prepozna usb port ali neće ispisivati podatke o njemu....danas ću probati opet...
Ima možda tko Setool2Lite v1.11?
Sa XS++ mi neće prepoznati mobitel...dok ovaj Setoll2Lite v1.11 skinu već par puta, skidanje lijepo počinje i onda na samom kraju mi uvjek pokaže ovu poruku...
To sam direktno skidao sa Top Sony-a ali i sa rapidsharea...u čemu je problem??
Probaj ovdje (meni od tud normalno skine) , ali ako ti xs++ neće prepoznat, ne znam da setool hoće. Ali, probaj.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, sad sam i ja skinuo od tamo, i meni neće do kraja- skine cijeli i onda mi izbaci tu poruku).
Koristim FF3. Probat ću sa IE7.
e onda nije problem kod mene...ja koristim FF 2...
Evo alternativni link, ako bas ne ide od tamo probajte odavde.
Evo skidam upravo toga...a i probao skinuti preko IE...pa ćemo vidjeti...
Nažalost ništa od toga...isti slučaj, ista glupa poruka...također se javlja i na IE..
Pa ne možeš vjerovati...pa kaj je to sada...poludjet ću kad mi najviše treba...![]()
Ja sam probao i s IE7, ali opet neće (a skidao sam s nekog drugog linka).
Ne kužim.
EDIT: skidao i s ravilovog linka- neće. Valjda je setool zabranio skidanje![]()
Zadnji uredio georgy : 23-07-2008 u 12:51
ali ako ti uploadaš taj program na rapidshare ili kamo već kak oni mogi zabraniti to...ne kužim....![]()
jedino ako bi se koja dobra duša našla pa mi poslala na mail od gmaila...istina trajalo bi malo duže,ali puno bi pomogao
Ovo moje nitko nije mogao zabraniti jer sam to ja stavio gore.
A na gmail ti ne moze nitko poslati jer je ZIP velik 45 MB.
A i da mogu, sumnjam da bi pomoglo, ako ima(s) problema sa jednostavnim skidanjem sa weba, skidanje iz maila po meni ima jos manje sanse za uspjeh.
Ako mozes probaj od nekog drugog skinut, ili si provjeri stanje na kompu (stabilnost veze na net, prostor na disku...), uglavnom one osnovne stvari koje su sad vec malo izvan okvira ove teme.
Bookmarks