Isto kao danas, ništa novoga...
Isto kao danas, ništa novoga...
Zanimljivo je vidjeti i podsjetiti se koliko su nas derali i punili si džepove. Ojpi, prepravit ću malo naslov, bez ljutnje.
Zadnji uredio frish : 18-07-2008 u 23:58
Pa nije bas sve bilo skuplje. Poruke su bile jeftinije nego danas (u cronetu) i to 24lipe.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jao, ova posljednja mi budi emocije. Sjećam se da sam htio fotokopirati ocjene iz indeksa pa ih zamijeniti za besplatne minute, ali sam odustao, više se ne sjećam zašto.
Imam i ja nekih starih letaka Simpe/VIPneta, ali ih nemam čime skenirati.
VIPme-onaj letak s Eskimima npr.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To su bili dani...
Ona prva reklama za VIP... "Jednostavno uplati VIPme bon, na svoj VIPme račun, i spremna je za akciju". Pa šalje poruku liku: "Pauk ti odnosi auto".
Heh, kada li je to bilo. Ja sam bio mulac, nisam uopće kužio kojeg oni to vraga reklamiraju... Onda je buraz kupio Ericson T28, nekamo u Italiju je po to išao, ja sam poslije gledao kamo to hvata signal, nije bilo nikakve kutije kao za bežični telefon. Naravno, signal je u to vrijeme bio nikakav, tako da se je nekoga moglo dobiti u iznimnim slučajevima, više ne nego da.
Di su ta dobra stara vremena![]()
Najbolji mi je tekst na prvoj ljetnoj VIPme reklami: stvar je lagana, napušeš jastuk, sjedneš na plažu i telefoniraš i telefoniraš i telefoniraš... Jedno 4 minute i pol.![]()
I to što kažeš...
Ali ipak, kad sam kupio prvi mobitel, Nokiu 3310, cijeli dan sam sa starcima trčao po gradu, nigdje ga nije bilo, vrijeme prije Božića... Ali kupio sam ga.
Heh, platio sam ga više nego pred koji mjesec KU990![]()
A majko mila, kad sad pogledam koliko sam im love ostavio (naročito Vipu) samo u kompletima (sjećam se kad se trčalo za upisat na listu za V525 -1600 Kn, V360 -1300 Kn, A1018s - 1600 Kn i ima toga još puuuno, puuno), bonove neću ni spominjati.
Mogao sam ja danas voziti Maybach, kakav Kerum i ekipa...![]()
Aaaa, nokia 3210.![]()
Ja cini mi se 7 ili 8 razred. Najkul faca. Onda u srednjoj 3310. S defo baterijom.
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Hehe zakon![]()
Koja nostalgija me copila...99te moj prvi VIPme broj...
...i vecina telefona sa reklame...manija za promjenom svaka dva tjedna![]()
Stvarno steta da su toliko ostali usrani sa cijenama i da sam
na kraju i ja presao na Srna3...
Bookmarks