Ja sam prije imao isti problem (ali sa dvd čitaćem). Mislim da sam vadio dvd tako da sam morao restartat komp.
A neće niti otvoriti kada stisneš u My Computeru na nju i Eject?
imam lg evu pržilicu stara je nekih par god neznam tocno, ugl znala me zezati da ne izbaci dvd medij, jednostavno vrata se ne otvaraju, nakon 5 pokusaja je izbacila, a sad uopce vise ne zeli, šta je prolupala?moram prisilno otvarat i onda cd u vrtnji padne i ošteti se
Ja sam prije imao isti problem (ali sa dvd čitaćem). Mislim da sam vadio dvd tako da sam morao restartat komp.
A neće niti otvoriti kada stisneš u My Computeru na nju i Eject?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I moj je jednom tako prolupao. Otvorio sam ga, malo počistio (bilo neke prašine i dlaka na vodilicama) i otad radi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Česta pojava kod LG-a... Problem je u tome što ima prejake magnete koji drže medij pa ih onda mehanizam kad se malo zaprlja ne može više razdvojiti. Nekad zna pomoći da ga malo udariš s gornje strane, ali to nije dugotrajno rješenje. Najbolje bi bilo otvoriti uređaj, očistiti prašinu, podmazati zupčanike i okrenuti gumice na kontra stranu.
Zadnji uredio The Judge : 22-07-2008 u 08:45
Ja sam imao problem da mi LG-ov CD-ROM nije htio svaki put čitat CD... no otvorio sam ga i očistio laser i rješen problem...
Napravi kak su ovi rekli.. Rasklopi ju, očisti, i provjeri dal onda sve valja...
budem ju raskopao, mora da je ovo s magnetom, jer kad nema diska onda otvara bez problema. a ne ispalti mi se kupovat nova, jer ovu sam jako malo koristio, a i 200 kn nije malo,ako se da popraviti. a jel bi se mogli magneti zamjeniti s drugima, imam doma par cd-romova, pa ako paše....
Ne. Magnet inače stoji na osovini elektromotora i lijepi se za metal na gornjem poklopcu što sve skupa drži medij. Najčešće nisu kompatibilni, ali ponekad se zna zalomiti da odgovara iz nekog drugog uređaja. Vjerojatno ti se pohvatalo nečistoće po onoj prijenosnoj gumici pa više nema trenje kao kad si uređaj tek kupio. Već sam servisirao nekoliko takvih problematičnih LG-a i svi su bez greške radili najmanje 6 mjeseci iza toga, možda još rade, ali nisu kod mene.
Bookmarks