to je istina!Izvorno postao Ićo
ali svi se morate slozit s jednim: samsung je mob za sminkere... lijepi izvana, ali software i ostale funkcije telefona su uvijek slabiji nego kod konkurencije...
uglavnom, to su mobovi za trebe...![]()
D600 nema infrared.
Kupi ti taj mobitel![]()
to je istina!Izvorno postao Ićo
ali svi se morate slozit s jednim: samsung je mob za sminkere... lijepi izvana, ali software i ostale funkcije telefona su uvijek slabiji nego kod konkurencije...
uglavnom, to su mobovi za trebe...![]()
VK 1010-IO
Da su modeli za cure, mogu a i nemoraju bit... Npr: D600 (d500), za mene je to poslovni mobitel, koji je ko "skrojen" za muškarce...
Moje mišljenje je, da se za Samsung mobitele kupuju ljudi koji žele biti u trendu, kojima je potrebna dobra autonimija mobitela, ljudi koji više razgovaraju i šalju poruke nego što će se igrati sa mobitelom....
Zadnji uredio Ico : 11-04-2006 u 07:41
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slažem se. Ali i D600 možeš modificirati za manje od 200kn dobiješ sve što nude najnoviji ostaliIzvorno postao Ićo
![]()
![]()
Da, to je istina da neke melodije mogu vibrirat i zvonit ali samo polifone koje dodu s mobom ili ako ubacis vibru preko programa na kompu u melodiju. No to na zalost ne funkcionira s mp3 melodijama... Meni jednostavno fale profili koje ima velika vecina mobitela! Zivcira me kad mi doma mob vibrira po stolu! Neki samsung kojeg sam imao je imao opciju vibra i zvono, vise se ne sjecam koji, mislim da d410 pa neznam zasto su odustali od toga!
A da li se može d600 "modificirati" iliti fleshati pa da se dobije neka opcija da se mogu zoom-at slike koje prebacim sa kompa (npr)... iskreno razmišljam o kupnji D600, pa me zanima dal bi se to moglo popravit...Izvorno postao X-Plosiv
Eh, da, to je po meni nedostatak na Samsungu: nemogućnost zoom-anja slika prebačenih sa kompa...
Izvorno postao danyx
potpuno se slažem s tobom, zato sam ga kupio![]()
@Ićo ti se to dvoumiš između d600 i SEd750?
Da, dvoumim se, otvorio sam topic u usporedbi mobitela... pogledaj... Zašto pitaš?
Ja se s ovime baš i nebi u potpunosti složio...Izvorno postao danyx
Prvo, Samsung ne možeš uspoređivati sa Symbian mobovima, ako si to mislio...drugo, ako pogledamo novije modele (npr. D600), ne može se reći da zaostaju za konkurencijom (npr. ekran u 262k boja, 2MPix kamera, TV izlaz, utor za kartice, bluetooth i sl., čime je u rangu sa jednim SE K750i ako ne i bolji)...treće, slažem se s tobom da se radi o mobitelu za šminkere i to mu je velika prednost jer većina korisnika pati na dizajn, a ne na funkcije (govorim sa stajališta ljudi koje ja poznajem)...
Do nedavno, Samsung je dosta zaostajao za konkurencijom, ali otkada je izaša D500, stvari su se počele mijenjati u Samsungovu korist (što i govori činjenica da se izjednačio s Nokiom na listi najtraženijih proizvođača mobitela)...a kad izađe I750, onda, mislim da konkurencija nema baš šanse![]()
Bom Chicka WahWah
POTPUNO SE SLAŽEMIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
da, zanimljivo je kako u zadnje vrijeme nokija malo gubi korak, samsung su izvukli d500 i d600 a motorola se digla iz mrtvih sa v3
SE je standardno dobar po mom mišljenju
@Ićo pa za lovu od d600 možeš uzeti w800 a ne d750. ja bi uzeo 1. w800 2.d600 3.k750 4.d750
e sad, ja ti spominjem ova 2 modela jer su u cijenovnom rangu sa d600 (zar ne?) ali nisu i sa d750 koji je najjeftiniji od navedenih (zar ne?)
Samsung ima ok mobitele koji nude dosta,alli se i dosta kvare.
ma lijepo, z 500 ima opciju da i vibrira i zvoni u isto vrijeme, i čak se mogu mijenjti i tonovi za poruke!Izvorno postao tomislavrast
Slažem se da je jeftinij d750... W800 ne bi htio kupit jer mi je PREružan... Al po mom je D600 najljepši, i puno bolje je izrađen (bar po mom)... Al nećemo više OT...Izvorno postao dF@kk3r
@dF@kk3r: pogledaj na: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21272 pa će mo tano nastavit
![]()
Pucaju ekrani, meni je na D900 puko
dovoljno je reći:samsung je sranje.uvijek kada ga primim u ruke poželim da ga bacim u zid zbog njegovog crnnog softera .meni je sony ericsson najbolji a tako će i ostat ne može me niko nagovoriti na drugi mobitel SA BILOKAKVIM KOMPLIMENTIMA ZA SAMZUNG!!!
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ja neznam sta neki od vas mrze samsung?Do prije mjesec dana sam ima d900 i nije bia los jedino ga je bateria malo Jeb*la.A sad san uzea U900 i mobitel je pre perverzan.Bateria traje troduplo vise od d900 Ima teme, poruke sa mogucnoscu stavljanja mp3, ekran je prvas liga, klizac isto tako, tako receno po meni nema mane.A samsunzi mi uopce nisu losi opcenito.XD
ja sam imo par samsunga i nemanijedne riječi pokude za njega.odlično izgledaju,dobre su kvalitete.nijedan mi se nije niti jedanput pokvario.imo sam s-100,dao sam ga punici i nekon 5-6 godina apsolutno radi bez ikakve greške.čak su na njemu još uvjek oriđiđi baterije.sad imam g-800,same rijeći hvale za njega.kamera od 5megapixela daje strašne fotke,možeš stavit svoje teme,zvona mogu biti mp3,čak i sms možeš personalozirat po volji,a ekran je skoro pa savršen,klizač je vrhunski,tipkovnica još bolja,same riječi pohvale za samsunge
Zadnji uredio frankopan : 23-06-2008 u 22:35
samsungov najveci nedostatak je i jedna od najvaznijih stvari a to je CIJENA!
imam D600 i mogu reci da sam bio jako zadovoljan s njim dok nije pocelo stekanje i ljustenje tipki, nicim izazvano resetiranje, smrzavanje i konacno pucanje flat kabla...kad malo bolje razmislim ono sto samsung napravi za 3500 kn to npr. sony ericsson nudi za duplo nizu cijenu...neko bi pomislio da ce onda samsung bar duze trajat i da se nece kvarit toliko ali...to jednostavno nije tako![]()
Ja se baš nebi složio sa time da je Samsungu najveći problem cijena. Dapače, smatram da Samsungovi mobiteli imaju vrlo dobru cijenu u odnosu na jednu Nokiu. Osim toga, Samsungu dosta brzo pada cijena u odnosu na druge proizvođače mobitela.
Koliko ja znam, Samsung ima jako malo modela koji su skuplji od 3000kn, a trenutno su to U900 Soul i P520 Armani. Nokia ima cijelu hrpu mobitela iznad 3000kn. Tako da je cijena jako relativan pojam,
I što se Samsung više razvija, nedostaka je sve manje i manje, mislim da je i flat kabel doveden u fazu kada se toliko ne kvari, mobiteli se mogu dosta dobro personalizirati (Soul je primjer), kamere su odlične...
Bom Chicka WahWah
bez obzira na sve to Samsung ima dosta mana.Nokije preko 3000kn su symbiani pa je i logicno da je cijena prilicno visoka.
flat kabeli su im i danas problem(na U600 i G600 rikne cesto),a softver i danas zaostaje za SE i Nokijom.
S ovim boldanim se nikako ne bih složio... Za Nokiju možda da, ali za SE nikako. Imam K850 koji bi trebao biti jedan od vodećih modela SE-a, pa mislim da njega možemo uzeti za primjer. Mogu iz iskustva reći da je softver dosta sporiji od samsungaA i što se tiče samsungovog softvera, po meni je on u zadnje vrijeme puno napredovao... Najviše me iznenadio ovaj review, pročitajte ga, pa ćete vidjeti koliko je samsung napredovao sa personalizacijom mobitela
A s druge strane, SE po meni nazaduje, pogledajte samo koliko ljudi imaju problema (softverskih!!!) s novijim modelima (K850, W910), pa i ja među njima
Tako da bih ja ne bih rekao da uopće zaostaje za SE-om, rekao bih čak da ga je pretekao![]()
tvoje lose iskustvo sa K850 nije mjerilo kvalitete SE.
O Samsungu sam govorio opcenito,a ne o U900 Soul(koji je ocigledno prava stvar).
mozda nova generacija Samsunga ispravi stare mane,ali je cinjenica da sadasnji modeli Samsunga jos uvijek zaostaju za SE i Nokijom.
Eh, napisao si danasTako da ja uspoređujem današnje modele, konkretno mislim da se mogu uspoređivat K850 i U900 jer su obadvoje 5 megapikselni mobiteli izašli nedavno (dobro, U900 nešto kasnije, ali nije ni bitno), koji ciljaju na isti tip korisnika
... Al dobro, nema veze
![]()
Ono što sam htio reć je da je samsung stvarno puno napredovao, i, iako mi je isto tako bio omražen samsungov soft, mora se priznat da su se opametiliDok s druge strane SE već polako ispada smiješan sa svojim bugovitim softverima za neke (flagship) modele, ali to je već druga priča...
Bookmarks