od dželine granice do trsta ima malo autoceste ali nema naplatnih kucica itd.....tako da ne trebas nis platiti (jedino vinjete u dželi).............
Ovako, ovo ljeto, imam volju i želju zaputiti se iz Pule malo do Trsta...
Moje pitanje je slijedeće:
da li se kroz Italiju plaća autoput? da li je to vinjeta ili "klasična" cestarina?
koliko to iznosti (mislim od slovenske granice do Trsta) ?
hvala svima na odgovorima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
od dželine granice do trsta ima malo autoceste ali nema naplatnih kucica itd.....tako da ne trebas nis platiti (jedino vinjete u dželi).............
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
al ne mislim ići po autoputu kroz sloveniju, tako da i ta vinjeta otpada...
hvala na odgovoru...![]()
Inace u Trstu nemas sta pametnog vidjeti...sve su kinezi zaposjeli.Jedino do u shopping centar Torri D'Europa http://www.torrideuropa.com/ koji se nalaza na ulazu u Trst
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, znam kakvi su talijani što se vožnje tiče...
@Raul: hvala za info... a do Trsta sam mislio otići, eto, tek toliko... da vidim na šta taj grad izgleda...više kao jednodnvni izlet...
![]()
dobro si rekao raul nema nis za vidjeti u trstu........imas za vidjeti trg i pun kufer kineskih trgovina.........ja kad idem u trst idem samo u torri.....imas sve tamo sta ti treba.......
Zadnji uredio L.L. : 14-07-2008 u 21:42
Što se tiče Trsta, ja kad sam odlazio odlazio sami i u Il Giulia isto njihov jedan šoping centar.
Evo neki dan stric je išao iz RI za Trst i nije plačao nikakve vinjete, cetranine, ništa, tako da bez straha.
Da ne otvaram posebnu temu, zanima me dionica Zagreb - Graz, cestarine za autoceste.
To bi bilo A2 od Zagreba do Macelja, u Deželi A4/A1 pored Maribora i u Austriji A9 do Graza (vama vjerojatno vrlo poznata ruta). Vinjetu imam, zanima me zna li netko cca koliko me za ove dionice izađe cestarina ili sajt neki službeni gdje to mogu pogledati/izračunati (tipa naš HAC). Hvala.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Desetodnevna vinjeta:
Automobili: 7,70 eura
http://www.austria.info/hr/austrija-.../-1160813.html
Tnx, vrlo koristan site![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks