gamad moja
de ste mi? mene ovih dana nije bas bilo.. hrpa stvari za obaviti, spadam s nogu od umora, a u pola 4 ujutro ustajanje i pokret..
daklem, sretan mi put
sretan put brlji, i svima koji odoste na more dok mene nema.
i nis se nemojte veselit', doci cu ja tu i tamo pogledat jeste dobri.. takodjer, tu su iks i tetro! nemojte mi radit' belaj po cetari, inace ce bit banova kad se vratim
nda, hev fan, cujemo se![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
To bi mi bio sig da može, predobar mi je
Donekle me opisuje, iako rijetko padam.. Uglavnom dolazim doma izgreban od grmlja i kojekakve makije.
Ode nam luna, ajmo! Partiiiii![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tak je i kod mene . . .
došao s kave, još pospremio stvari, sutra u mini shooping po sitnice, i cca oko 9-10 pravac pag - novalja - zrće . . .
naravno, prvo podignuti plaću pa se može ići . . .
luna, sretan put . . .
ljudi, pazite kaj radite dok me nema, nadam se da se forum nece previše promijeniti da ga ne mogu prepoznati kad se vratim, nemojte raditi gluposti i tako to . . .
pozz od
bbbrlje . . .
pišemo se za kojih mjesec dana, možda i više . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ou jea, iksicu sad smo glavni
aj sretan put svima (brljo nedostajt ce nam tvoji namigavci)
btw. alkohol... opet![]()
Pozdrav i sretan put svima koji idu nekam... posebice onima koji idu na more...
Ja ostajem doma.Točka.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°
Ma, idem spavat...
Ja se barem ne trebam buditi ujutro kao neki
Pozz...![]()
Sto bi ja trebao reci, trebam se budit (relativno) rano, a ipak ne idem na more... nego na posao.
Ali neka, doci ce i taj dan, vidjet ce i moje dupe mora ove godine...
Sretan put svima koji putuju!![]()
sve spremno, kreće se kroz kojih 10-15 minuta . . .
još jednom pozz svima . . .
okupam se i za vas . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozdrav svima...
sretan put svima koji idu negdje...
E, jel netko zna koja je udaljenost od Pule do Trsta??
i ako može netko zna neku stranicu di bi mogao izračunati koliko mi treba sa autom (oni neki planeri putovanja)...
Inače neradim ništa... ubijam vrijeme...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico- zračna udaljenost 86,96km- kaže google earth
A 13km koje bi trebao preći kroz Sloveniju- 35€
Ja isto niš pametno ne radim. Evo sad sam se malo igro google earthom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
aha, lud sam za tih 13km dati 35€... postoje i obične ceste za koje se ne plaća cestarina...![]()
Sto se tice planiranja puta: ViaMichelin
Racuna i potrebne troskove (gorivo, cestarine...), i cak kaze da je uracunao i to za Sloveniju.
Evo ti i plan Pula - Trst.
Ova ruta ukljucuje i to po Sloveniji (autoput?), ali naravno mozes i promijeniti...
@Ravilov: Hvala...
to mi je trebalo... sumnjam da je uračunao onih 35€ vinjete... ali to se da izbjeći...
15-20km duži put, ali nema onda slovenskog autoputa i vinjete...![]()
Posto nema nikog da me strpa u auto,odvede na plazu,baci u more,za pol sata izvadi,polegne na plazu,i ulije mi pivu u metabolizam,najvjerojatnije cu prespavat popodne...![]()
Pozdrav s raba!skuvala sam pastasutu,ubili se u njoj i sad idemo otkrivat skrivene uvale..cim dragi zakrpa gumu na bajku jer ju je vec uspio skrsit![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
tomy23 dao danas zadnji uvjet..mirno ljetopozz!!
gidi jap!
Evo za ove putnike kroz deželu
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Heh, pozdrav.
Evo i mene. Bio preko vikenda u Čatežu. Tak sam izgorio kao rak, da je to nenormalno. Još uvijek ližem rane
@Druže: Fuj to. Nije to dobro. Radije ga dobro protresi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks