kada se nastavi skidat torent pokazuje kao da je od početka, to ne skida nego samo"provjerava" skinut sadržaj
evo jucer krenuo skidat jedan torrent od 6.42 GB. Nakon 6 sati skidanja ja pauziro i download je bio na 45%. Danas ja krenuo nastavit skidanje kad vidim torrent se skida otpocetka. U downloaded pise 2.91 GB. Sad me zanima jel se moze to kako rjesit da mi postotak downloada bude normalan a ne kao da izgleda da sam ga danas tek poceo skidat...
kada se nastavi skidat torent pokazuje kao da je od početka, to ne skida nego samo"provjerava" skinut sadržaj
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
al ja sam ga provjerio (stisnuo sam "Force Re-Check") i on se meni nastavlja skidat normalnom brzinom
evo probo i opet isto...
možda program iz njemu nekog poznatog razloga svaki puta nastavlja na status baru pokazivati postotak od nule...
pusti ga da se skine pa ćeš onda vidjeti...
Da, jel ti se povećava ono pod downloaded ili ti još uvijek to stoji na 2.91 GB?![]()
evo probo sve i nece. inace pod downloaded ono od 2.91 gb se povecava al postotak se isto povecava samo sto je krenuo od nule a ne od 46%.
velim ti da ti je najjednostavnije rješenje da ga pustiš da se skine do kraja...
eventualno, ako koristiš utorrent, pod opcijom files prati napredak pojedinih fajlova pa vidi da li se nastavljaju skidati ili idu od početka...
iako, mislim da je u pitanju ono što sam ranije spomenuo...
A čuj...KAko kaže i "no name" ostavi neka majstor odradi svoje,pa makar to bilo i ispočetka...A i nije ti neki problem pošto si na Flat-u,kolko znam...Tak da to neće nikud ništa pobjeć...
Pozdrav svima.....odo na more...
hvala na pomoci. ostavit cu ja njega do kraja![]()
Bookmarks