Pise ti da su smanjili brzinu na 512 Kilobita/s a ne kilobajta.
Znaci 1 bajt ima 8 bitova, pa fino podjeli tih 512 sa 8 i dobit ces koliko je max. brzina.
Od nedavno, od kad su maknuli one mačke i pse, je rapidshare.com postao užasno spor.
Ne znam jel to do mene (iako ne vjerujem) ali download mi ne dostiže brzinu ni od 100kb/s (jednom je došlo do 100, ali se odma spustilo- uglavnom mi je sad oko 50kb/s)- a prije, u vrijeme mačaka i pasa, download mi je išao do 700kb/s.
A na onoj tablici na kojoj su razlike između premium accounta i besplatnog piše da na je besplatnom download 500kb/s (na četvrtu- to mi nije jasno, jel to bezveze ili nešto znači).
I tako mi je sopro s kojeg god servera da skidam.
Pa, jel netko zna kako to riješiti ili je to sad stalno i jel tako samo kod mene ili...?
Hvala![]()
Zadnji uredio georgy : 11-07-2008 u 17:21
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pise ti da su smanjili brzinu na 512 Kilobita/s a ne kilobajta.
Znaci 1 bajt ima 8 bitova, pa fino podjeli tih 512 sa 8 i dobit ces koliko je max. brzina.
Znam, i dobijes ovo kao sto sam i rekao.
Ukonili su macke i smanjili brzinu. Al eto ja imam premium tak da mi je svejedno![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Eh, šteta. A baš sam otkrio lijep način da skidam kolko hoću.
Nadam se da će to promijenit.
Ali se sada može skidati jedan file za drugim, iako mi to ne treba kad je ovako sporo.
The Judge
Pa ako si premium, onda ti je download kolko ti je ograničeno od isp- a, kaj ne? (piše unlimited, na treću)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni je koliko mi dozvoli veza, uglavnom, ako mi je 2mbit/s, skida oko 200kb/
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Download mi je max od ISP-a.....znaci meni je 215-220 kbps sa premiumom
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
da, rapid je očito došao do zaključka da ih nikakve mačketine neće spriječiti od velikog gubitka bandwitha zbog free usera, pa su jednostavno napravili što su više-manje svi servisi do sada imali - limitirali brzinu free userima na 500kbita/s (~ 50ak kb/s).
iako su do sada bili jedan od najpopularnijih share servisa, mislim da će sa ovim potezom izgubiti dosta korisnika...ok, naravno, koga briga za free usere - reći će netko... ali, ne bi oni imali ni toliko premiuma da nisu bili popularni među free userima.
s time da sada imaju još jedan nedostatak - a to je limit na 100mb po fajlu. radije ću onda pri istoj brzini skidati sa megauploada ili nekog drugog servisa koji bar dozvoljava veće fajlove...
Šteta, stvarno štetaDosad sam dosta koristio rapidshare,tako da mi je ovo sad totalna banana
Kad bi barem vratili kako je bilo, iako čisto sumnjam...
![]()
Pitanje je, koja je alternativa RS-u?
sada, trenutno, gotovo bilo koji servis koji podržava fajlove veće od 100 mb je i više nego dobra alternativa rsu...
mislim, brzine su im ionako iste.
media fire
EDIT: evo link:
http://www.mediafire.com/index.php
Zadnji uredio Mario92 : 12-07-2008 u 10:17 Razlog: Link
evo još alternative sa bar 100MB limita za free korisnike:
http://www.bhilla.com/index.php
http://mihd.net/
RS je poveco limit za premium korisnike na 200 mb.
Ukratko upload za free usere je povečan na 200MB, brzina za free usere ograničena i ukinuto sigurnosno pitanje prije downloada te omogućeno dowloadanje više fajlova za redom bez potrebe za reconnectanjemBy eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download.
Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day.
http://rapidshare.com/news.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nažalost i ja sam ga koristio najviše od svih...i mene pogađa ta brzinu (točnije sporost) ali opet moraš skidati ako nešto trebaš...
aaaa vala bili su usrali i sa onim mackicama max!!!
###1410989180026
pa kaj očete barem se nemora više čekat po dva sata da bi opet mogo skidat....a to je super.....e imam jedno pitanje,zakaj mi uploada na rapidshare tak sporo (do 8 kilobajta/s)? jel to tak mora bit ili???
Bookmarks