nista opet potvrda istekla
Vrati godinu unazad. Obično su aplikacije za N73 malkice starijeg datuma, odn. mob. tako radi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nista opet potvrda istekla
Probaj je instalirati ponovo s godinom unazad.
U Mobisu!
1.Nemoras stavit u folder.Kad stavis muziku odi u music player i onda te pida jel hoces osvjeziti play listu ili tako nesto i stisni da.Mobitel ce sam naci nove pjesme
2.joytic je cvrst i dobar nemoras se brinut da ce stekat
KISI KISI
prijatelj mi je preko BT prebacio jedan .html file koji sam u inboxu otvorio, kliknuo na save page, i sada taj fajl mogu naci u internet/services. zanima me kako da ga prebacim na komp.
probaj preko file managera na mobu nac taj fajl, i onda ga kopiras na karticu i na komp na kraju.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
kako da iskljucim ono malo plavo svijetlo sta blinka, i koliko vam drzi baterija , kupio sam n73 prije par dana i bat drzi 3 dana , mozda malo vise, prve dvije one crtice od baterije (najvece one) drze dosta , a onda sve brze nestaje
Što se tiče baterije sasvim normalno, OK.
A što se tiče plave ledice: glavni menu - Tools - Settings - Phone - Display - i pod Sleep mode stavi na off
a kako se slozi automatsko zakljucavanje tipkkovnice nakon par min
The blinking blue LED that you are seeing is due to the phone's "sleep mode" being turned on..Go to "settings", then "phone", then "display", and set "sleep mode" to OFF...That way you will not be experiencing the flashing blue light again..
Iako to nece dobro utjecati na bateriju:
What you however WILL be experiencing is even shorter battery life. Sleep mode was designed to save battery.
ovo sam nasao na drugom forumu
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
a vidjet cmo, a mozda i ateriji treba par puta da se napuni i isprazni skrc da pocne radit kak treba, a ovo plavo svijetlo me zivcira
Kako se uključi stavljanje šifre na ovom mobu? Hvala
Nezna nitko kako se uključuje stavljanje šifre tj. zaključavanje telefona šifrom?
izbornik -> alati -> postavke -> sigurnost -> Telefon i SIM - i tu izabereš prvo:
Zaključaj se nakon -> korisnički definirano - upišeš nakon koliko minuta
i onda te pita za ključ (občino je to 12345)
ako hoćeš promijeniti ključ, onda ispod "Zaključaj se nakon" ima "kod za zaključavanje, te tu možeš promijeniti "ključ"...
nadam se da sam ti pomogao...
(postupak je opisan za E61i, ali bi skroz isti trebao biti i za N73)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Super, hvala ti puno![]()
sta mi sve treba da si ukljucim onu kartu, tj. navigaciju, ako to mi moze netko objasnit neka napise i ako ima te programe, ja bi ga molio da stavi na rapidshare, naime spremam se na neko putovanje, treba mi karta ex-yu. hvala
a teško je malo sam pogledati i pročitati:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47713
nemoj biti lijen i sam pročitaj. naći ćeš odgovore. ne očekuj sve na pladnju servirano.
Ne znam zašto al kad otvorim poklopac od kamere da nešto uslikam, kamera se počme šaltavat, kad pritisnem tipku za slikanje, opet prebaci, izađe iz moda za slikanje i čuje se zvuk neki ka da je nešto zastalo kod kamere, onda opet vrati u normalu. to me živcira, triba tako po par minuti čekat da se kamera skulira da bi moga slikavat.
Moja prepruka, napravi backup svih podataka i onda foramtiraj memoriju mobitela.
Pa probaš ponovo. ako opet neće, onda napraviš update softa...
Meni se na N73 to nikad nije dešavalo...
Verzija softvera nema veze s hardverskim problemom.
Kod tebe se događa isto što i s mojom N73ME. Caka je u tome što "zub" gornjeg poklopca ne legne dobro na ona dva pina koja imaš kad otklopiš N73 (kod baterije).
Pokušaj staviti malo papira s gornje strane poklopca tako da malo uzdigne zadnji dio N73.
Nažalost pravoga rješenja nema. Ja sam je čak slao u Mobis, kreteni su samo zamijenili stražnju masku, ali mi je problem i dalje ostao.
U Mobisu!
Još jedna bizarnost j**at ga. Nekad kad pričam npr 5 min mob se jednostavno prekine, ono ode ala u shutdown i na ekranu se pojavi ona bila pozadina sa plavim slovima NOKIA. Nemam pojma zašto je to a baterija bude puna![]()
Evo, još jedna moja tema.
Imam n73 me brandiranu na tmobile.
Zanima me mogu li kako maknuti linkove preuzmi pjesme, slike, video.... koji se pojavljuju prvi u galeriji.
Ako se uopće to može maknuti.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks