mda, glupost! koje veze krepavanje auta ima s padanjem na ispitu? nitko nikada zbog toga pao nije. barem nije smio past!!
auto ti se smije ugasiti, normalna pojava. desava se i full iskusnim vozacima kad promijene auto
brljo je pao zbog notorne gluposti, rekao mu ispitivac da je pri isparkiravanju prosao preblizu parkiranom autu
nikad cula da nekoga zbog toga ruse..
i to je bas divan primjer kako ruse samo da se docepaju jos para :/
OT: skuzila sam da ne znam kuhat. mislim, znam ja da ne znam kuhat, al me to nije tangiralo sve do sad.. heeee, sad treba prezivit na moru tjedan dana.. lako za mene, mogu ja na sendvicima i tak to, al drazesni je prozdrljivac teze vrste.. a ja ne znam kuhat.. gd demit!
idem guglat "brzo i jeftino" recepte..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ne, hocu kuharicu. osobnu.
iks, ides s nama na Rab.
pakiraj se i cekaj nas na Bosiljevu![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
[QUOTE=La_LuNa;790584]mda, glupost! koje veze krepavanje auta ima s padanjem na ispitu? nitko nikada zbog toga pao nije. barem nije smio past!!
auto ti se smije ugasiti, normalna pojava. desava se i full iskusnim vozacima kad promijene auto
brljo je pao zbog notorne gluposti, rekao mu ispitivac da je pri isparkiravanju prosao preblizu parkiranom autu
nikad cula da nekoga zbog toga ruse..
i to je bas divan primjer kako ruse samo da se docepaju jos para :/
nebi se slozio,bitno je,mislis da ce netko polozit ako mu 3 puta krepa auto? i parkiranje je bitno,neki dan mi zena stane na 20cm od auta a s druge strane je imala bar metar,kad bi isla van garant bi me ogrebla,al sam zbrisao na vrijeme,ima ljudi koji nikad nebi trebali dobit vozacku,mabiju se na volan,upale sva moguca svjetla,i idemo,a nek se sretnu u malo skucenijem prostoru s nekim,panika,rucne i kaj ja znam.
gidi jap!
gle, tomy, tocno se sjecam da je masa uspanicenih zena u autoskoli pitala jel pad ako ti crkne auto!! odgovor je UVIJEK glasio: nije pad, naravno, ako auto ponovno pokreneteznaci, drugim rjecima, padas samo ako ti se auto zgasi, a ti ga vise ne znas upalit
i to sam sto posto ziher, i znam masu ljudi kojima je za vrijeme polaganja krepnuo auto, po difoltu na semaforu, i masa njih je polozila, ili ako su pali - pali su iz drugih razloga!
naravno da je parkiranje bitna stavka, ne poricem ja to, boze sacuvaj!
ja samo kazem da nisam cula da je netko srusen samo zbog toga sto je prosao blizu autu. kuzis?![]()
ma znam al nije isto ak ti 1 krepa ili kod svakog kretanja..tesko da pozna gabarite kod polaganja,to je vise sreca
meni zena bila ispitivac,nije ni rijeci rekla..da idem danas polagat,nema sanse da prodjem
![]()
gidi jap!
najbolje se zaletit 100 u parkiraliste.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
prije par godina kada sam ja polagao, auto je smijeo crnut samo jednom. ako je više puta se izgasio to je značilo pad...
a mislim da su još uvijek ista pravila...
A mogu rušiti i zbog parkiranja. Jer auto mora biti parkiran tako da možeš otvoriti vrata do onog prvog "zuba"...
BTW: neradim ništa... ubijam vrijeme...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ebemu...
retrovizor sa električnim podešavanjem, za 206icu, dodje 375kn (+ugradnja)...
pasmasters... al dobro, nije preskupo... mislio sam da će biti skuplje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
di si ga zgubil?
u petak ujutro idem.
hahVuxsove teorije
Pozz
Sutra putujem za Novi Sad, počinje Exit... me happy
Ide li neko s foruma?
Україна
evo mene s posla . . .
dakle, ja sam se uparkiravao u rikverc, sparkirao se, po ispitivačevim riječima, odlično, s obadvije strane dosta mjesta, ali sam prilikom izlaska s parkirnog mjesta, kako ispitivač kaže, prošao preblizu parkiranom autu . . .
nisam ga ogrebao, samo prošao preblizu . . .
a fora je u tome što nisam nit vozio svoj auto, jer je prije ispita crkao, nego sam vozio benzinca, a nije baš isto . . .
ne možeš se naviknuti u 10 minuta na novi auto . . .
i tako, ja srušen . . .
a baš mislio sve srediti da imam vozačku prije mora . . .
ali ****** . . .
OT:
za sat i pol opet na posao . . .
dotada, odmaranje i samo odmaranje . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobri dan ljudovi...eto i mene malo ođe...uglavnom...krepan ko vrag zurim u komp...
Bio sa društvom na sladoledu
Inače ljenčario sam po gradu, šetao i uživao u ljetu![]()
Bio na poslu,pa na kupanju,i na povratku mi javili da mi je frend poginuo s motorom... Katastrofa...
R.I.P
to sa parkiranjem je vrlo subjektivno i neznam kak se nekog moze ili nemoze srusit zbog toga . npr jedan vozac sa izvrsnim pregledom i osjecajem za "dubinu"svog auta ce moc doc blize nekom autu pokraj kojeg se parkira od nekog drugog vozaca . kak se moze srusit nekog na temelju toga .. sto se gasenja tice , AFAIK smije se ugasit u voznji . ne sad ono usred voznje bas , ali kdo tih isparkiravanja , ajde de . bar su nama tak govorili .
Ojla ojla...
Još jedan ispit to go![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks