a probaj staviti najnovijij soft preko nokia software upgrade-a. Ako nije to onda te je tip zajebio i reklamiraj ga.
Kupih prije 2 dana ovaj telefon ... nov, folovi golovi ali ne u radnji nego kod jednog covjeka ... nakon koristenja evo sve do sad uocih par "problema" pa da vas pitam sta raditi, telefon ne mogu zamijeniti ...
1) SLAJD mu je malo klimav i kada je zatvoren i kada je otvoren, jel mogu to da malo stegnem ? Otprilike ovako samo malo manje
http://www.youtube.com/watch?v=fmNVK...eature=related
2) Kada pozovem nekoga onaj headset zvucnik mali kada pojacam preko pola krci, a to mi kod frendova nema koji isti model imaju .. znaci samo kod mene krci kada pricam s nekim ..
3) Kameru upalim, pojave se neke cize, pogotovo kada je u mraku preko citave duzine ekrana se pojave, ali kada slikam obrisu se. MOLIM VAS AKO MI MOZETE POMOCI KAKO DA OVO POPRAVIM, NE MOGU VRATITI TEL![]()
a probaj staviti najnovijij soft preko nokia software upgrade-a. Ako nije to onda te je tip zajebio i reklamiraj ga.
1) To ti je nazaslost svih nas normalno kod svih Nokia N95,prije ili poslije slide se rasstela,ubaci u google N95 fix slide i vidjet ces hrpu filmova kak to sredit,nije nista strasno
2)Hm,ja nemam problema sa tim,ali to mi se znalo dogadati na K800,ne znam probaj sa novim softom,ja to nikada nisam rijesio sa K800
3)E sad ne znam u kojoj mjeri se to pojavljuje kod tebe jer apsoltno sve kamere imaju te crte kod slikanja,mislim da to nije neki problem
Inace to je jako dobar mob,bar moj je...
A cuj,onda nista drugo nego neki servis,Mobis ili neki privatni.Makar mene to na K800 i nije toliko smetalo....![]()
I kod moje N95 8GB krci zvucnik. Kada nekoga zovem ne zvoni mi pravilno nego kao da ima nekih vibracija u njemu.
E sad dali je do zvučnika ili...![]()
ne krci zvucnik onaj na kojem slusam muziku i to nego onaj kada pricam sto mi stoji na uhu i kada mi frend progovori meni krci .. kuzis orptilike ?
Čitao sam jednu bizarnu stvar vezanu doduše za N95 classic. Pokušajte sljedeće:
Priljubite zvučnik N95 na usta i tri puta po 10 sec svom snagom udahnite (s time da napravite vakuum, znači ne puštati zrak da ulazi prilikom "cuclanja").
Navodno se radi o membrani zvučnika koja se malkice pomjeri od silne jačine zvučnika koji reproduciraju glazbu.
Ostaje vam taj eksperiment ili odlazak u Mobis. Ljudi kažu da stvarno pomaže i da je zvučnik nakon toga kao nov.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ej ljudi gore imate moj post kako kod moje N95 8GB zvučnik krči. Evo što sam upravo uradio i sve je ok. Rastavi sam N95 8GB izvadio zvučnik i od svoje stare nokie 6080 skinuo zvučnik i stavio ga na N95 8GB, paše isti su zamislite. Sad sve radi ok zvučnik ne krči.
Ja definitivno nebi mjenjo mobitel....
A ovo za rastavljanje se nebi usudio....
ej pozz...ja sad imam n95 8gb a prije nje sam ti imao običnu n95 imao sam dosta sličnih problema...recimo slide... dosta se klimao što me je jako živciralo i zato sam si kupio ovu 8gb a onda sma se malo upustio u rastalljanje obične n95 i složio sam slide...pomocu ovog
http://www.youtube.com/watch?v=BaEVJeRE8iU
što se tice tog zvucnika probaj ovo što ti je moby rekao ili zamjeni sam..ja nisam imao takav problem ali to nije ni jedno vrijedno da zamjeniš mob tj da ga se riješiš
★★★★★
probao ovo da udagnem 3X po 10 sec na zvucnik ne moze, ima razlike ali opet krci .. joj
ovaj slide cu probati evo pomocu ovog klipa sa youtube da rijesim ako ne moze jedino mi preostaje servis .. hvala svima momci puno puno !![]()
Pozz
Dizem temu iz mrtvih zato sto i ja imam isti problem
Zvucnik na mojoj n95-8gb kao da je probijo i ponekad cujem to krcanje...
jeli neko uspeo da resi ovaj problem?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Meni je tako krčao zvučnik na 6131 ali nakon kupanja u šalici kave (sin se malo našalio) no nisam stigao probati ovaj trik jer sam ga ja sad uspio okupati u moru
, no bilo je i vrijeme za novi mob. i naručio sam N95 ali što više čitam ove teme o N95 sve me više strah da se neću baš usrećiti
![]()
Bookmarks