Ja imam D-link bezicni i radi super...
Dobri ljudi,
Koristim OptiDSL uslugu Optima Telekoma, ali veza puca non stop s njihovim Tilgin wireless modemom.
Prisiljen sam vratiti se T-comu, ali namjeravam ipak koristititi Optiminu Traffic uslugu.
Receno mi je da Traffic provjereno radi preko t-comovog modema - zelja mi je uzeti kod njih brzinu od 2 mbita, ali i kvalitetan bezicni modem koji ce sljakati s Trafficom kako treba.
Koji je, po vasem misljenju, najkvalitetniji bezicni (jer sam se razocarao Tilginom) modem, bez kojekakvih adaptera, jer ionako imam Wireless karticu u laptopu? Na to bih poslije spojio wireless printer, wireless mobitel, wireless telefon za voip... ma milina
Hvala unaprijed na odgovorima.
Ja imam D-link bezicni i radi super...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Probaj u opcijama tilgina namjestit na g.dmt (običan adsl). Sad ti je na adsl2+. Jednom poznaniku je pomoglo i sad mu više ne puca veza.
Znam ja sve to, samo mi ni to ne pomogne. Vjeruj mi - dosadio sam i onima iz sluzbe za korisnike vec...
Nego, ajmo se mi vratiti na prvotno pitanje...![]()
imao sam Siemens 555 i krepao.bio mi je prilicno kompliciran.
sad imam D-link i naviknuo sam se jer mi je nekako logicniji i jednostavniji.
tilgin je malo osjetljiv na kvalitetu parice, pa ako ti negdje postoji nekakav izboj može stvarati probleme.
mislim da bi ti daleko jeftinija opcija bila da od optime zatražiš žičnu opremu i samo si dokupiš access poin i spojiš ga gore.
jer, ako prijeđeš natrag na t-com, unatoč trafficu, svejedno ćeš si stvoriti nepotrebne dodatne troškove.
Duga je to prica, a i moram se selit. Tamo optima nema dostupnost.![]()
to je onda sasvim druga stvar![]()
Hvala svima na odgovorima... Nislim da cu ipak uzet D-link wireless modem.
Bookmarks