Moja preporuka je jedan od Sony Ericssona (ne T2XX serije) koji se nude do 1000kn.
Evo u T-Mobile web shopu možeš kupit K610 za 898 kn,ili V640 iz vipove ponude po 791,ma ima ih dosta dobrih do 1000kn a baterije sigurno drže dugo.
Dakle trazim mob koji mora ispunjavat slijedece uvijete:
-cijena max 1000kn
-neka povezivost (BT, IR ili USB u prodajnom paketu)
-male dimenzije
-odlicna baterija
i sada ono kaj je najbitnije - brzi sw...
Pod tim mislim da poruke ne stanca sa zakasnjenjem, da lista slike i fajlove bez zadrske da se ne trza po imeniku itd...uostalom znate kaj mislim
Imao sam samsung x200, c170, c300, Nokiu 2630 i sva 4 su bezobrazno prespora
To mi je sekundarni mob i jedino mora zadovoljavati gornje uvijete: male dimenzije, dobra baterija i brz sw...
Eni sgđeščns?![]()
Moja preporuka je jedan od Sony Ericssona (ne T2XX serije) koji se nude do 1000kn.
Evo u T-Mobile web shopu možeš kupit K610 za 898 kn,ili V640 iz vipove ponude po 791,ma ima ih dosta dobrih do 1000kn a baterije sigurno drže dugo.
opet nije navedeno da li se limit iznosa odnosi na kupnju u trgovini ili na crno.pod pretpostavkom da je na crno,onda bi preporucio Nokiju 6233,koja je solidnih dimenzija,ima BT,jako dobru bateriju i odlicnu tipkovnicu.
ako je u tgovini,onda u Tele2 bla,bla preporucio bih Nokiju 3110C za 595kn.nije prevelika,ima super tipkovnicu,BT i dugotrajnu bateriju.
Yes my bad, nisam napisao -
1000kn se odnosi na iskljucivo novi mob
Crnjak ili ducan sasvim svejedno...
I sve spomenuto k610, v640, 6233 su preveliki za to kaj mi treba...
EDIT: Da li je 3110c "brza" u odnosu na 2630 ako je netko imao priliku usporediti?
EDIT2: Trenutna 2630 je zapravo idealna po cijeni/izgledu/karakteristikama ali me zna izluditi kad moram natipkati poruku nabrzaka, a on se uspori do boli...ista stvar i sa galerijom... Na pocetku me nije smetalo ali sad mi je vec iritantno![]()
3110c se ne moze ubrajati u sporije mobove.pisanje poruka je dosta brzo.
Hm...budem isao do nekog duckasa pogledat kak se ponasa...
Thnx...
Ako netko ima jos kakav prijedlog neka pooca![]()
uzmi jedan os sony ericssona
v640
k530
k550 - ovaj je po meni najbolji zato sto ima af i blic i mozes ga flashat u w61o
----------Sony Ericsson----------
slazem se,ali ima i prilicno nezgodnu tipkvnicu koja bas i ne dozvoljava brzo tipkanje poruka.k550 - ovaj je po meni najbolji zato sto ima af i blic i mozes ga flashat u w61o
ma s tipkovnicom je sve u redu....cudna je samo prvih 2-3 dana a kasnije je cak i bolja nego obicna na nekim modelima (bar meni bila)...![]()
Imam w880 i tipke mi se ne dopadaju za ozbiljnije kucanje poruka...
Enivej da ne otvaram novu temu sveo sam izbor na dva modela:
se k800i (plus: skoro sve, minus: velicina i masa)
nokia 6300 (plus: ukupni izgled i velicina, minus: kamera i baterija)
Kaj velite?
a cuj ako ti ne trba dobra kamera svakako uzmi 6300
kao i ako ti treba kamera uzmi k800
sta rec na to....da si dao 2 moba istih karakteristika bilo bi vece dvojbe ali ovako moras odluciti dal ti je vazniji izgled ili kamera
k530, ili na crno k770... trenutno doma imam oba, i odlicni su,dosta su tanji od k800.. k530 nesto duze traje baterija, no k770 ima jacu kameru i led lampicu i jaci ekran.. ovisi kolko ti je vazna kamera na mobu, ili k530 ili k770..s.e. je bio best buy do 1000kn jos od k610,k700,k750,k800,k530,k770 jednostavno baterija + funkcije + cijena..
bio nekad oglas...
@Pero - ma znam...uopce mi nije bila namjera uzimati tu klasu ali kad sve jeftinije od toga ne zadovoljava neke druge kriterije...
Nekako sam trenutno vise orijentiran prema 6300 jer je ipak bitno manja ali me najvise muci trajanje baterije...
@dubrava - k530 sam imao i ne bi opet makar za te pare nije los mob. k770 mi se ne dopada po nicemu jer je ni vrit ni mimo...kao nekakva kombinacija w880tke i k800tke... s obzirom da w880 imam onda mi ovo ne igra ulogu...
Cekam da se jos jave malo owneri 6300ojke, pa ako trajanje baterije nije prekriticno cu vjerovatno nju piknuti...
imao sam 6300 i baterija u prosjeku traje 2 dana i nisam bas bio zadovoljan.uz nesto vise razgovora, slusanja glazbe, potrosi se i za 1 dan.
Da takav feedback sam i ja pronasao skoro u svim testovima i komentarima korisnika...velim 1 dan mi je apsolutno neprihvatljivo... Minimum koji trazim je dva puna dana s intenzivnim koristenjem...
A opet s druge strane mi je toliko 6300 prakticnija nego k800 radi velicine....
Ja imam 6300 i oduševljen sam njome. Baterija u prosjeku traje 2 dana, ali to zaboravim kad je primim u ruku i osjetim kvalitetu izrade i dimenzije.
frend mi ima 6300 vec godinu dana i uz prosjecno koristenje mu baterija traje 1 dan... mob je izgledom dobar ali ako trebas dobru bateriju nikako ga ne preporucujem
a kolko traje na 6500classic? nije puno skuplja od 1000kn u oglasniku nova, jos bolje izgleda od 6300 u to dosta.. mozda i najljepsi mob, al ja sam ipak s.e. zbog baterije uzeo, nekako ne mogu zamislit da u jos tanjem kucistu od 6300 moze trajat nesto duze baterija..
bio nekad oglas...
6500 classic je sa baterijom losa...jedan dan nekad i manje...imamo par komada u firmi tako da definitivno otpada...
Ne znam ni sam...srce vuce na 6300, razum na k800...u ponedjeljak idem u shopping, pa cemo vidjeti kaj bu ispalo od svega![]()
a cuj ja sam uspio isturpijat bateriju bl-5c da stane u 6300, a ova nova serija bl-5c ima 1020 mAh sto dosta produzi trajanje u odnosu na original (860 mAh) pa ako ti je baterija tolki bed onda postoji ovo rijesenje![]()
Fuckas dimenzije k800 kad baterija meni sa mojim relativno intezivnim koristenjem drzi po 4 - 5 dana ... a i k800 je puno manje osjetljiv na ogrebotine od 6300 , imao sam je 3 mjeseca i mob je izgledao koma , pogotovo iza na poklopcu baterije ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
E sad sam jos vise u dvojbi...jer k800 mi je idealan po svemu...i bolja kamera sa AF i blicom i bolje mogucnosti moddanja i provjereno dobra baterija...ali naravno da uvijek ima ali...6300 vrhunski izgleda za klasu kojoj pripada i kaj je najbolje imam doma potpuno novu ovu jacu bl5 bateriju....mislim da cu uzeti oba u ruke i odluciti na licu mjesta... Btw ovo za grebanje mi nije problem jer mob nosim uvijek solo u dzepu tak da se nema od cega izgrebat...
sam trebas isturpijat onaj prednji dio tam di su kontakti da postane sto tanji (turpijas i gornju i donju stranu) da bi mogao zgurat bateriju ispod one plastike da dodje do kontakata. ostatak baterije ne trebas dirat jer poklopac mozes zatvorit normalno iako je malo deblja![]()
Moj buraz ima K800i, i kaže da je prezadovoljan, a kako nebi, kad je mobitel odličan. Ima odličnu kameru, bateriju. Jest istina ovo da je malo prevelik i težak, al mene to nimalo nesmeta... Meni je to čak i bolje, da osjetim mob da znam da ga imam u džepu... Ja kad se vozim na bajku sa svojim K530 uopće ga neosjetim da ga imam u džepu... Pomislim da sam ga izgubio...
E i da... 6300 nema 3G, a K800i ima.
Jedna prednost ti je što u 6300 ide MicroSD, a u K800i M2... Ove M2 su malo skuplje...
Evo ti pa si dobro pogledaj...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php
Koji god da odabereš, nećeš pogriješit, jel su oni tu i tamo, samo male razlike...
Bookmarks