Dali je baterija potpuno prazna ?Jesi kad pokušao staviti na punjač i nakon nekoliko sati ponovo uključiti ?
Ako imaš u blizini koju viška bateriju za N95 pa probaj tu ubaciti u mobitel i onda upaliti.
Jednostavno ugasio sam mobitel i više se ne da uključiti. Kao da tipka za uključivanje ne napravi svoju radnju tj.onaj jedva primjetni "klik". Pokušao sam jače pritisnuti, no ništa se ne dešava.
SX1
Dali je baterija potpuno prazna ?Jesi kad pokušao staviti na punjač i nakon nekoliko sati ponovo uključiti ?
Ako imaš u blizini koju viška bateriju za N95 pa probaj tu ubaciti u mobitel i onda upaliti.
Skinuo sam zadnju stranicu mobitela i poklopac gornjeg dijela u kojem je prekidač tj. gumb koji djeluje na mali prekidač na matičnoj ploči i tad sam vidio da je taj prekidač djelom odlemljen od pločice odnosno iskrenjen. Lagano sam ga vratio u početni položaj i uz istovremeno pritiskanje sa strane upalio mob.
Dakle trebalo bi ponovno zalemiti te kontakte prekidača na matičnu ploču dok se skroz ne odvali. E sad, tako male lemiice nemam, a sa onom pištolj lemilicom mislim da to nemogu zalemiti.
Any suggestions.
SX1
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks