Sorry, ne znam odgovor, ali me zanima zašto ti treba? Pitam zato jer se nadam da se nije počela gulit (zanima me jer mi je to potencijalni novi mob)?![]()
da li neko zna gdje bi se mogla kupiti prednja maska za N82?zvao sam Mobis i oni kazu da je imaju(oko 150kn),ali da mobitel moram slati kod njih da je zamijenene ceka mi se bas mjesec dana da je dobijem nazad.
zvao sam jos neke trgovine,ali nista.....
Sorry, ne znam odgovor, ali me zanima zašto ti treba? Pitam zato jer se nadam da se nije počela gulit (zanima me jer mi je to potencijalni novi mob)?![]()
ne guli se nimalo,naprotiv.malo sam ostetio masku pa me zanima da li se moze negdje nabaviti ,a da nije iz Mobisa.
Jesi Simel zvao?
...
nisam zvao,ali vidim na njihovoj stranici da imaju kucista samo za N 70, N 72, N 73, N 80, N91, N 93, N 95.jos koji prijedlog?
samo je odnesi u mobis, ja sam vec 3 uređaja nosio na mijenjanje kompletnog kućišta, i mobiteli su uvijek bili gotovi za cca 2-3 dana....![]()
TomZG
ja je moram slati u Zagreb,a sa Mobisom nemam bas dobra iskustva sto se tice duljine popravka.samo je odnesi u mobis, ja sam vec 3 uređaja nosio na mijenjanje kompletnog kućišta, i mobiteli su uvijek bili gotovi za cca 2-3 dana![]()
Smuchac
onda cu ih nazvati u ponedjeljak pa cu vidjeti da li imaju.Ono sta im pise po stranici,staro je bar dvije godine,i savjetujem da ne uzimas u obzir,jer stranicu skoro pa nikako ne osvjezavaju. Zvrcni ih,jer sam ja barem 20 artikala koji nisu bili u njihovom cijeniku nasao kod njih nakon sto sam zvao![]()
Bio sam ja u Simelu prošli tjedan po auto punjač i držač, pa sam usput pitao za masku (meni treba samo onaj dio iznad kamere jer me smeta Orange naljepnica), nemaju za sad masku, rekla mi je da nazovem za par tjedana pa vidim dal su dobili...
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
poslao sam im mail i dobio odgovor da nemaju kuciste za N82....![]()
jesi pogledao na ebayu ili po stranim forumima, samo neznam jel baš isplativo naručit izvana.
pa kaj je tak jako oštećena maska?
samo malo je ostecena,ali ne mogu to gledati i zelim je zamijeniti.ako je ne nadjem,nije vazno,samo je ne zelim slati u Mobis.
kaj se ne može uzet u mobisu samo maska? kaj moraju oni baš montirat?
pitam zato jer bi ti neki forumaš mogao uzet i pošalje ti ju poštom i sam ju staviš
zvao sam ih i kazu da posaljem mobitel kod njih i oni ce zamijeniti masku.
Ima na ebayu sigurno, ali ja si nemrem naručit od tamo jer nemam karticu![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Evo, za sve koji će tražitj poslao sam upit u Mobis
Poštovani,
Cijena pojedinih dijelova kućišta iznosi kako slijedi:
- Prozor zaslona : 31.72 kn
- Tipkovnica 28.68 kn
- Zadnje kućište 156.16 kn
- Poklopac antene 28.67 kn
- Baterijski poklopac 35.38 kn
Na naveden cijene potrebno je uračunati uslugu servisa u iznosu od 85.40 kn.
Bilo mi je puno pa sam naručio sa eBaya. Maka (tj kučište) je onak, ok samo kaj tipkovnica nevalja, nju ću morat originalnu uzet. (a maska je bila 80kn sa dostavom, tako da vrijedi)
Stari, kak si?!?
Bookmarks