tarifu mozes promjeniti koliko god puta zelis bez naknade. to mi je odlicno. kad dodje vikend, aktiviram si vikend tarifu, a preko tjedna za dvoje ili svi moji. nakon poslatog zahtjeva prodje oko sat vremena (nekad i manje) i koristis onu koja ti odgovara u tom trenutku. moze se aktivirati vip frend za 0kn iz bilo koje fiksne ili mobilne mreze. meni su tarife skroz ok.
Upravo to, ne znam zašt bi bio na vipu i rotirao skupe tarife kad je kod knock-outa sve jeftinije od 0-24h bilo koji dan. A i kolko sam ja shvatio ne možeš mijenjati tarife koliko puta želiš nego samo nakon nadoplate bona. Znači ako odabereš neku tarifu, opet je besplatno možeš promijenit tek nakon što ukucaš neki bon.
imam sve tri mreze, a najvise koristim tele2. na vipu sad imam 6mjeseci besplatno unutar mreze pa i to koristim. ne kazem da su tarife jeftine, ali jednostavno trazim neke dobre stvari iz svega toga, ne gledam samo negativno.
@moba2007
jedino sto moras nosati tri mobitela :-)
Nisam znao, ali kad aktiviraš neku od ovih novih tarifa (laganini npr.) dobiješ poruku da tarifa traje slijedećih 30 dana (??????) Mislio sam da traje do daljnjeg...![]()
Nije ovo za mene ...
Traje 30 dana jer trebaš svaki mjesec uplatiti min. 100kn da bi je zadržao. Ko ostalih tarifa nema tog uvjeta.
"Vipme korisnici da bi nastavili koristiti Vipme Laganini tarifu narednih 30 dana (nakon isteka perioda od 30 dana korištenja), potrebno je obnoviti svoj Vipme račun iznosom od 100 kn, u protivnom prelaze na Vipme tarifu Za dvoje."
Bookmarks