Laku noć!!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Laku noć!!!
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ubili tipa 200 metara od moje kuce, ceste su blokirane pa sad frend kod mene cmizdri jer ne moze doma.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
'el to ona sacekusa kod parka veceras?
ajme, sto radis frendu da cmizdri?
(mene ub't treba kolko sam perverzna lately)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dobar jutar svima...
opet nikoga ovdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa ništ ne radi, čovjek je sve objasnio u poruci. A zato sam ja kasnio na bus pa morao ići zadnjim vlakom. Pitao sam se otkud je taj zastoj. Doduše ne za vrijeme puta (jer sam bio zaposlio mozak igrajući Super Mario), nego kad sam već bio zakasnio.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Buncaš Ico, opet buncaš![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je Ico. Prekasno si se probudio...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a jbga...
danas sam si dao malo "oduška" i odspavao malo dulje...
sutra opet rano buđenje i odlazak na fax da se ugrabi što je moguće bolje mjesto za prepisivanje...![]()
T-maca: šta si ti opet na faxu?
Čestitam na položenom ispitu...
xlr: ma ne buncam... samo što nisam vidio nikog da posta ovdje...
Nego, kakvo je more? je li hladno ili se da kupati? (još 26 dana do odlaska na more, pa se lagano pripremam![]()
)
More? Još 26 dana do dolaska?? Dude, ti ćeš se kupat u pišaki da izvinešVeć sad je pretoplo i ne nudi osvježenje, nadaj se da će u međuvremenu pasti malo snijega da bi postalo podnošljivo
Stvavljam na papirić šta mi treba za "večericu" večeras (pametnjaković), nadam se dobrom društvu i skidam 'Horton hears a who' da to sve lijepo začini![]()
pa dolazim krajem 7.mj...
al se nadam da voda neće biti pretopla...
kakav snijeg... bio sam na zimovanju ove godine, na -20C, pa sad hoću ljeto bez snijega...
Opa, to neka "romantična" večera !?
ja se nebi proslavio da radim večeru (neznam kuhati)![]()
Eh, al nada je jedna užasna osoba koja zna za*ebat ljude
Je, bit će neka wannabe večeraGibam dalje brisat prašinu, otkrivam neka posve nova mjesta na kojima se skuplja
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sad vidio da bi se Motovun film festival trebao održavati od 28.7.
do sad sam uvijek dolazio kad bi taj "festival" završio... a htio sam uvijek otići..
mislim da ću ove godine imati priliku otići...![]()
Jutro.....
dobarr den.. sutra mi ispit iz vožnje..baš sam uzbuđenai onda pravac na more
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a hvala . baš me trta![]()
nego kad je tiesto na zrću?
čini se da ću ipak morat ić, dečko želi ići, a ne smijem ga pustit samog![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
samo 16.?
a jel ima kaj sljedećih datuma?
17.,18.,19...?
da, festival traje mislim do 19. . . .
znam da su zadnji freemasoons . . .
a karta ti vrijedi za sve dane festivala . . .
sve informacije
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a da..ziher neće bit karti tamo..
a kaj se uopće ne može ući baš na plažu, parking i to ak nemaš kartu?
pa gle, ja sam te upozorio . . .
znam da će se i naplaćivati ulaz, ali ta karta će ti vrijediti samo za tu noć . . .
i naravno, bit će skupa . . .
kolko sam ja čuo, prije 2 tjedna je bilo još samo 500 karata . . .
naravno da ćeš moći ući . . .
ne mogu oni zabraniti ulaz na plažu i parking . . .![]()
Bookmarks