Ako ti je mobilni internet primarna stvar kod mobilne telefonije, onda nije. Tele2 za sada još onda nije za tebe i one koji se stalno služe mobilnim internetom.
Ne vidim kako je Tele2 duplo jeftiniji kad ima Simpa internet 100 kn za 100 MB ??!?! To je isto 1 MB = 1 KN !!! S tim da kod Tele2 mozes potrosit samo 10 MB mjesecno, zato dajem prednost jos uvijek Simpi a i Vipme Broadband-u! Nazalost Tele2 nije napravio ama bas nista s tim!
Ako ti je mobilni internet primarna stvar kod mobilne telefonije, onda nije. Tele2 za sada još onda nije za tebe i one koji se stalno služe mobilnim internetom.
ovo je nevjerojatno...
poslao sam poruku da provjerim stanje i kaže ovako (od slova do slova) :
"Do 1.07.2008. u 14:09 sati potrosio/la si ukupno -20490MB prometa. Tvoj Tele2."
!!!
tko je tu blesav, MINUS 20490 MB?!
a aktiviro pred tri minute![]()
Hehe, Symbian pa sta si to skidao?
Eto ja sam aktivirao, rekla mi je ljubazna djevojka iz SZK da se malo dulje ceka na poruku jer su svi krenuli to aktivirat
Meni je 10mb cisto dovoljno za povuc headere od maila i poneki bitan mail![]()
Nisu oni pripremljeni na nove stvari koje uvedu. Bez brige, greška je u sustavu. Meni je pak došla poruka da ključna riječ nije pronađena.![]()
Sve ok dok refundiraju iznose. U slučaju da ne budu... bit će pičvajza.![]()
@Ojpi
I meni isto skinuli 25kn iako mi je javio da sam aktivirao opciju Data paket :-( A kad posaljem MB? na 880 nista ne dobijem za odgovor :-(
ma i mislio sam si da je neka greška...
i imam još jedan problem... do sad sam držao uređaj na gsm signalu, no pošto sam aktivirao net, prebacio sam ga na automatski, i odmah me baci na 3G... mislim, nemam ja ništ protiv, ali ne uspjeva mi proći *130#... uuuu, sad sam ljut, ne mogu ni zvati!!! wtf?!?
a na gsm signalu sve uredno radi
*jedan soft reset je riješio pitanje poziva, ali ne i izvješća![]()
Zadnji uredio Symbian : 01-07-2008 u 15:57
Evo kod mene sve isto kao kod tebe... Ja sam aktivirao i poruke i ovaj data paket, međutim nakon toga jedno vrijeme nisam mogao nazvati nikoga ni poslati poruku, a cijelo vrijeme dosad mi ne prolazi provjera računa... I da, zvao sam na 333 da vidim koliko imam novaca na računu i nisu mi skinuli naknadu ni za jedno ni za drugo xD... I da, i meni je prikazivao da mi je preostalo -20000 i nešto MBBaš totalni kaos
Super je ta opcija za neke sitne stvari na netu poput maila, news grupa, ponekad neka web stranica, messengeri. I u tom segmentu je tele2 najjača mreža jer to što spominjete vip i simpu to su podatkovne kartice na kojima nema mogućnosti za govorne pozive. Inače ima mobile carnet 512, ali ponavljam ovo je super opcija za sitne stvari na netu. Bravo za tele2! A bude se i sustav oporavio, znaju isto štekat i vip i t-mobile.
moja prica je
sinoc slao poruku za aktivaciju i danas popodne poslao jos jednu - tek tad mi je aktivirana tarifa
prvo su mi skinuli 25 kn pa sam se mislio zalit, ali sad vidim da su mi refundirali iznos i sve oke
ugl - uzivam u mailu na mobitelu i bas lijepo od njih, jos kad se malo saberu i proradi i izvjesce o megabajtima nece im bit ravnih
Meni su pare vraćene, jedino još uvijek ne radi *130#, a ni izvješće o potrošenom prometu.
meni takodjer ne radi *130# ni 444 opcija 2,2,1, ali mi zato radi 333.
I meni je sada proradio 333 i vratili su novce.
Evo sad je proradio i MB? na 880, javi ti koliko si Mb potrosio kod mene trenutno 0,82Mb :-)
I ako nekoga zanima ne naplacuje se taj sms.
Jos samo da proradi *130# i sve ce biti rijeseno!
danas u 00:12 aktiviram opciju, provjerim mail i skine mi mail od 4KB i u 00:15 provjerim stanje prometa iz fore a on mi napiše "Do 30.07.2008. u 00:21 sati potrošio/la si ukupno 10MB prometa. Tvoje Tele2" WTF??
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Proradilo *130# ali piše iznos na računu i do kada račun vrijedi, znači nema podataka o tarifi !!
Meni je tih 10 kuna prebacilo u trošak za prošli mjesec, makar sam uključio opciju 1. srpnja.
Meni su dali nekih 10 kn, e sada da li je to greska u sustavu tipa oduzeli 25kn pa vratili 15kn...pa sad jos 10kn ili je to neki bonus?!?!? Tko ce ga znati, ali naravno ne bunim se dok daju :-)
mene samo zanima, da li to vrijedi i kada je na roamingu (t-mobile) ili tada naplacuju po starom cjeniku (100kb=2kn)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks