Buba
SMS poruke
Skripta u mobitelu
Bluetooth slušalica
Handsfree slušalica
Skripta pod klupom
Klasični mali šalabahteri
Nešto drugo
Šalabahter na 90% testova.Neznam šta bi bez njih.Uglavnom na papirić (printam, baš sam danas za sutra za oe radio.) A kad nemam vremena a mali odmor prije testa poslikam s mobom i onda ako je lagan prof samo zumiram slike i tak... E da, danas sam pod kemijom pošto kod babuskare nemozes salabahter da si isus,napiso na zid,prošlo je![]()
Ja sam prije za salabahter imao onu kemijsku repke,samo sto sam maknuo raspored tekmi i stavio obican papir i odlicno je funkcioniralo![]()
Ja si napravim više šalabahtera po cijelinama, svaki bude otprilike dimenzija kao 2 osobne jedna iznad druge, tiskano s obje strane tj s jedne ali prelomljen na pola. I još ga skroz oblijepim selotejpom pa ne suska.
Uz sve to obavezno stavim šiltericu i onda malo nagnem glavu prema stolu pa mi asistent ne vidi oci i mogu slobodno citati sa salabahtera ili gledati test kolege ispred![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
ja prepisujem tako sto isprintam slova velicine 3.5 i nalijepim na kemijsku.tako 2-3 kemijske u samo ih mjenjam po potrebi.
a sta ti je to???Uz sve to obavezno stavim šiltericu
###1410989180026
Šališ se??A čak i da ne znaš,
http://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi
To je kačket
Obično imam male šalabahtere (kod nas se zovu 'puškice'), ali ih u često ni ne iskoristim, to čisto radi sigurnosti (na njih naravno stavim one stvari koje nisam uopšte naučio a smatram da bi mogle biti na testu).
Na prvoj godini sam kvalitetno prepisivao uz pomoć Quick Worda jedan predmetZa tu potrebu sam morao posuditi Symbian telefon, a inače ih ne volim.
![]()
Україна
najučinkovitiji način je meni upalio kada sam na kupu šestarom onako mojim "nečitkim" rukopisom urezao...ono čisto da se vidi pod određenim kutem![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
to sam radila u osnovnoj, sad vise sestar ne koristim![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Isprintao je na glossy paper, to ti je sjajni papir kao papir za printanje fotki (imas od HP-a, Epsona...)
http://www.ryman.co.uk/Photo-Glossy-paper-7.asp
Jebeno...kutiju od CD-a ispod stola, i šalabahter na poklopac, i kad trebate nešto prepisati, otvorite poklopac... naravno, zaljepite kutiju ispod stola, i nitko ne bu skžil...
Jebenica, ha?
Odlican program za prepisivanje, zove se tequilacat book, najbolje je sto se tipke mogu konfigurisati, tako da u slucaju ''opasnosti'' jedna tipka ili minimizira program tj.java aplikaciju ili izadje skroz iz nje ;-)
Program pravi ebooks u jar format, tj.java aplikaije tako da moze na vecinu telefona!
Jos prednosti je trazenje teksta, bookmarks-i, iskljucivanje svjetla (za starije profesore) itd. U svakom slucaju vrijedi probati, ja jos nisam uhvacen :-)
znash kaj... varat se uopche ne isplati..jer kurca neznash poslje..vjeruj mi..varanje ti ustvari samo nashkodi..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Potpisujem!
Gledas zajebat skolu i profesore,a sebe shebes... :bzvz:
Onima sta uce,govorimo da su streberi i bubalice,a takvi uvijek uspijevaju. Oni koji se provlace,ponekad se ne provuku,pa se pitaju zasto,i opet psuju uspjesne koji su se mucili da bi dosli tamo gdje su dosli... I ja sam prepisivao,tako da se ne branim,al tema je skroz bzvz (realno gledajuci)...
Štreberi i bubalice su isti vrag ko prepisivačiMisliš da će oni to znati za mjesec dana? I don't think so, oni se tuku samo za ocjenu i stipendiju..
Znam dvojicu s prosjecima 4,9 i 5,0 - ovaj s 5,0 je štreber živi i nema pojma niš, dok ovog sa 4,9 zezaju društveni predmeti, al će ti svaki stručni predmet znati objasniti u detalje. Takve ljude cjenim i želim da uspiju![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Slažem se s tim, i ja imam jednog lika u razredu koji je pravi lumen za prirodne znanosti, no nešto je slabiji sa društvenima. Čovjek doista kuži te stvari, ide na sva moguća natjecanja i često zna ispravit profesora na satu.Znam dvojicu s prosjecima 4,9 i 5,0 - ovaj s 5,0 je štreber živi i nema pojma niš, dok ovog sa 4,9 zezaju društveni predmeti, al će ti svaki stručni predmet znati objasniti u detalje. Takve ljude cjenim i želim da uspiju
Takvi ljudi zaslužuju uspjeh, no često takvi geniji se ne mogu snaći u stvarnom životu nego si nabave neki bezvezan posao.
Štreberi, dupelisci i prepisivači nažalost uspijevaju u životu jer su veoma snalažljivi.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Zanimljiv stav, posebno ono nazalost?? Evo ja sam npr tu di sam danas dospio samo i iskljucivo na racun snalazljivosti, u cemu je tu problem?
Ne mislis li da bi i ti "neki" koji posteno nisu uspjeli, da mogu ponovno birati igrali donekle neposteno (prepisivanje, varanje, falsifikati, itd) kad bi im se dala prilika?
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
To je moje glavno zanimanje pod testovima![]()
Bookmarks