Napokon smo i to dočekali
Samo da te pitam, vrijedi li to od 1.7., tj od sutra ili već od danas?
TELE2 MOBILNI PAKET
10 MB za 10 kuna
Bilo da si Tele2 bla bla korisnik ili Tele2 pretplatnik, sada ti je dostupan Tele2 mobilni paket u kojem za samo 10 kn dobijaš 10 MB prometa za razne stvari: surfanje internetom ili wap portalom, skidanje mobilnog sadržaja, za neprekidni chat s prijateljima…
Aktivacija Tele2 mobilnog paketa
Za aktivaciju pošalji SMS sadržaja MOBIL10 na 880. Tele2 bla bla korisnici nakon 30 dana mogu paket ponovno aktivirati na isti način, dok Tele2 pretplatnici paket aktiviraju samo jednom, a deaktiviraju slanjem SMS poruke sadržaja MOBIL- na broj 880.
Provjera stanja MB u Tele2 mobilnom paketu
Tele2 korisnik može provjeriti stanje MB u Paketu tako da pošalje SMS sadržaja MB? na broj 880.
Napokon smo i to dočekali
Samo da te pitam, vrijedi li to od 1.7., tj od sutra ili već od danas?
Jel samo na Tele2 meži ili može i preko T-debila, odnosno roaminga?
i hoce li u ponudi biti i neki veci paketi, tipa 512mb, 1gb etc?
JEEEE!!!! Napokon, i naravno opet jeftiniji od konkurencije.I vjerojatno vrijedi i preko t-mobile-a kad radi i gprs i mms.
A što kad se potroši tih 10 MB? Koliko koštaju dodatni megabajti?
Ali još uvijek ne znamo od kada vrijedi ta ponuda. Na webu ništa još.
Dakle, kad se ispuca 10 MB onda je svaki slijedeći megabajt 10 kuna![]()
Treba nam neka normalna tarifa s kakvih 128 MB, da mogu malo prosurfati na laptopu![]()
Jel sam samo ja krivo skužio ili šta???
Pa po meni je čitav mjesec za blabla korisnike 10mb=10kn, odnosno napraviš prometa 100mb i to platiš 100kn. Ili sam ja to krivo shvatio??? Jer 10mb u današnje vrijeme nije ništa!
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ja sam poslao poruku za aktivaciju i dobio sljedeći odgovor: Ključna riječ MOBIL10 nije pronađena. Pokušaj ponovo. Tvoj Tele2.
Tako da pretpostavljam da vrijedi najranije od sutra
EDIT: Pa pogledaj koliko koštaju kod drugih operateraA i osim toga, po meni je 10MB sasvim dovoljno za mobitel
![]()
Odlicno i konacno!No, bilo bi dobro da ima i vecih paketa, ali ja pretpostavljam da je ovo tek pocetni i da ce u iducim mjesecima biti pojacana ponuda. Uostalom, moraju provjeriti interes korisnika, ali i opterecenje svoje i T-Mobile mreze.
Ja mislim da oni jos nemaju dovoljne kapacitete da bi pustili neki veci paket, bit ce postupno.
Svaka cast, cak su duplo jeftiniji nego li T-lopov....ovo služi za procitat e-mail, forum i te gluposti...nesto se prica, iako ja bas ne vjerujem da ce t-mobile biti primoren davat flat dolaskom iphone 3G.
Od sutra ce biti moguce aktivirati tele2 mobilni paket - 10 mb za 10 kuna. Kaze da je za sada samo taj paket u ponudi. Istotako, od sutra ce biti moguce aktivirati opciju sms-a za manje para, te ce se poceti naplacivati mms - 99 lipa.
Vise nemam razloga da ne prebacim svoj glavni vip broj...![]()
Pa za mob je ovo presavršeno, imam operu mini, isključim slike i mogu pogledati kaj god mi u bilo kojem trenutku zatreba za 10kn mjesečno. Nije to za surfanje ko prek kompa. To je za e-mail, bing (icq, msn...), čitanje vijesti i slično. Samo primjer, početna stranica nekog news portala bez slika na operi pojede oko 15-20KB.
ovo je savrseno! tele2 je uslisao sve moje zelje
edit: upravo citam uvjete koristenja - bla bla korisnici mogu aktivirati SAMO 1 MOBILNI PAKET MJESECNO. E tu su zeznuli
Na Simpi se može aktivirati (skoro) neograničen broj web'n'walk paketa, dok na tele2 samo jedan paket mjesečno.
Bez obzira na nedostatke i to je pocetak, no za sada jos uvijek Tele2 ne prihvaca aktivacijsku poruku.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
meni je prihvatilo. (pretplata). doslo u roku 10ak min![]()
Ja sam aktivirao u roku od 3 minute dobio potvrdu, instalirao nimbuzz.com na mob i sad deri. Dobro je što se može provjeriti stanje potrošenih podataka.
ne zelim bit plačkonja, ali nije mi aktiviralo od 2:00 sinoc i idem zvat SZK
Bookmarks