Jutro...
Kak je lijepo, kiša ohladila Vrbovec...
Dobar jutar![]()
Jutro...
Kak je lijepo, kiša ohladila Vrbovec...
Tu kod mene već 30....![]()
Ustanak u 11,kava u gradu... Sad ce rucak,pa na plažu... Ovdje je zivot bez vozila na dva kotaca nezamisliv (sad kad se je grad napunio turista) Lijepo se s motoricem zavucem gdje god ocu,i ne placam parking te izbjegnem guzvu i kuhanje u avtu bez klime...![]()
ma sjedio sam u hladu, pa mi se nije dalo dići...
A stvarno nisam bio ziher da si to ti...
A osim gore nevedenih razloga, nisam te htio prekidati u razgovoru za ženskom osobom... Djelovao si nekako sretno...
BTW: da neodemo u off... kao, pišem dnevnik rada... a neznam ni šta da napišem u njega...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sta ne znas?!
lijepo napisi: svaki sam se *ebeni dan ustajao prije prvih pijetlova u 5 ujutro, pozdravio svoje forumase, i otisao na posao da bih tamo ostatak dana proveo kao zombi jer definitivno nije humano ustajati cak prije prvih pijetlova.
punkt.
e, smuc, kako ja tebi zavidim...... zivis na *ebeno najljepsem jadranskom otoku.. dobro, ajd, drugom najljepsem, lopud ipak prednjacii da, *ebeno bih ti zavidila i van sezone, jer mene ne pali gro ljudi, guzva i vreva.. ja sam djevojka sa sela
brljo, hajt, cut cemo se, od utorka sam na godisnjem.. kad ti picis na pag? mislim da ipak necu ici na Tiesta, gamad odbija ici samnom.. ne kuzim, svi su napaljeni na to zrce dok meni to uopce nije napeto.. i onda kad bih ja fakat isla tamo zbog vise sile nikome se ne ide?! gamad.. de su moji ljubitelji adađa, ha? k'o ide z menom?? obecajem da vas nebum sramotilauostalom, neki su ovdje prezivjeli moje najpijanije ispade, mogu komotno jos jednom
hajt, k'o ce s lunom na Tiesta?
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
lol, fakat, koja sponzorusa..
ma Tetro, upad bih jos i platila, no frks, ipak sam ja zaposlena zena u nevolji i nazicavam pratnju.. (*ebote, Tetro, k'o da si eskort dama)
al ja da vozim? pa sta ti je.. ja sam zensko![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Evo vozio se pola dana na motoru na 4 kotača...koje ludilo![]()
Po našim šumama i zagorskim bregima...neprocjenjivo![]()
nda. onda cemo mi bit sponzoruse, a moj dragi sponzor.. ayoy![]()
ponekad mi je jako drago sto on nije forumska licnost.. npr, kod ovakvih konstatacija
Iha.....veseli Zagorci![]()
![]()
Evo i mene malo....spremam se za van....![]()
Da samo znate kak me kičma boli od onog prokletog motora...kad nisam imao steznik![]()
Dobar dan svima...
kako ste?
lagano završavam dnevnik rada... moglo bi to na kraju i ličini na nešto...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koji muk ovdje, jel nešto nije ok kod mene ili starno nitko niš nije napisao tako dugo :lud zbunjen abnormalan:
Au sinoć zalomili na nekom kvazi šminkerskom partyju, užas od društva, al melem za oči.. I dobra DJ-ica!
..odo povratit![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jutro....jedva se probudio....![]()
Jutro svima!
Razmisljam da idem s pesom na kupanje (da ga malo otpeljam da se osvjezi), ili da odem s trustvom na pivku!![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
dobro je, prestala glava da boli![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
bole glavepa kaj vi ljudi pijete?
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A što smo izbirljivi.. Pa što se ponudi, jel![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks