= Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
Sumnjam da ce se HTC baciti u Symbian vode, cak mi eksperiment s Android OS-om zvuci samo kao eksperiment.

HTC je hard core podruznica Microsofta, i kao takav ce ostati. Za sad ima izvrsne uspjehe sa svojim modelima, dobro targetira ciljanu skupinu kupaca i zadovoljava ih svojim proizvodima.
Oprosti al nebih se slozio da je HTC hardcore podruznica Microsofta samo zato jer su se odlučili za WM, koliko znam u samim pocetcima su razglabali dali krenuti sa WM, Palm OS-om ili nekim linux flavorom tipa Qtopia. Palm je otpao iz poznatih razloga , Qtopiu je kupila Nokia (panetan potez jer je taman počela davati smislene rezultate). Symbian mi se čini malo vjerojatna platforma za HTC ali Android itekako jer će im dozvoliti diverzifikaciju ali i prevladavanje nedostataka koje donosi WM. Android ako ga dobro odigraju će biti bez premca u industriji. WM malo po malo segmentacijom korisnika gubi dio po dio tržišta.
Ne vidim šta bi WM platforma mogla ponuditi a da Andoid ne može pratiti i obratno vidim hrpu toga što Andoid može ponuditi a WM ne.