1:Orginalni CD keyIma li načina da se ova igra može igrati online, a da je besplatno (kao što ima mnogo servera za WoW)? Hvala unaprijed
2.Hamachi ili Xfire
Ima li načina da se ova igra može igrati online, a da je besplatno (kao što ima mnogo servera za WoW)? Hvala unaprijed
![]()
1:Orginalni CD keyIma li načina da se ova igra može igrati online, a da je besplatno (kao što ima mnogo servera za WoW)? Hvala unaprijed
2.Hamachi ili Xfire
Postoji onaj program "all seing eye" koji ti nađe crackirane servere pa možeš igrati i bez cd key-a...al rijetko koji da je crackiran ^^
Al necemo sad ilegalne nacine,kupi original igru pa igraj kako treba![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
1Imam i jedno i drugo, ali ne znam što trebam učiniti da mogu igrati preko toga pa ako bi mogao objasniti i za Xfire i za Hamachi bio bih zahvalanreko orginalong dc key-a ....Instaliraš EA online koji dobiješ na cd-u i u igri ideš na online,mislim da trebaš patch-ati igru (u većini slučajeva patch ti se sam skida ) i dobiješ prozor u kojem te pita dali želiš napraviti acc napraviš acc i uneseš cd key (mora biti org. gusarski ne rade) i onda možeš ulaziti u ligu i igrati.
2.Putem Hamachi-a skin eš ga napraviš acc i startaš hamachi i odeš na njihovu stranicu i u filter izabereš državu i upišeš naziv igre (npr euro 08 ili euro 2008) i izbaci ti popis igara i onda klikneš na koju želiš te ti ponudi download nekog file-a kojeg otvoriš s hamachi-em taj file je ulaz u tu sobu koju si odabrao .kad nađeš drugog igrača pokreneš euro 2008 i na lan i ako se povezuješ upišeš ip koji ima tvoj protivnik.
Jel može objašnjenje i za Xfire? Hamachi mi nešto šteka
Bookmarks