Da podignem temu
E ovako i dalje me zanima...gdje u ZG ima onih duljih...dakle ne skroz ispod koljena nego malo iznad koljena?
Navedite mi dućane gdje bi mogle takve biti ili specijalizirane dućane koji se isključivo bave kožom...bilo kaj vam padne na pamet....
Budući da je sada ljeto cijene bi trebale biti niže nego na jesen....![]()
Ima u Importane centru neki ducan sa koznjacima,ima ih svakavih,pa bi se moglo za svakoga nesto pronaci.Ima cijelo cudo svakavih koznih jakni.
pridruzujem se temi s pitanjem dali je itko trgovao odn narucivao sa stranice www.otto.hr
nasao sam majicu koju nigdje drugdje nemogu nac , problem je da je jeftinija od 200 kn , a kakti minimalni iznos za slanje je 200 kn . doduse , s postarinom me izidje taman 205
jel ima netko iskustva s tim Ottom?
kupio bih ja i kosulju obicnu bijelu , ali ih nemaju akademici..
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Zadnji uredio Tetronic : 11-05-2008 u 22:44 Razlog: spajanje postova
hehe , tak nekak i ja razmisljam , samo znas , ja ti otprilike jednom dnevnom naidjem na nesto za kaj mi padne na pamet "ma uzet cu to , nejdem jedan vikend van i to je to"
sutra cu ih zvat pa cemo vidjet kaj ce rec. racunao sam , cak i da se moze osobno doc po tu majicu , vise mi se islati dat 25 kn za postarinu nego se vozit do tam i natrag lol (strmec samoborski - to je negdje iza samobora računam)
sto se koznjaka tice , svakako prodji i city centre i kingića . blizu su jedan drugom , ima dosta velik izbor svega , nize ciijene neg u Importaneu. Nemogu rec da sam zapazio kožnjake , al nisam ni obracao paznju..
nekak sam sako tip više![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ajde da vas pitam...se isplati kupiti već nošeni kožni kaput?
Ono dobro je očuvan i ne vidi se da je iznošen...a kaj se tiče da ga druga osoba nosila pa odnese se u kemijsku čistionicu
Meni osobni bi malo smetalo nositi nečiju jaknu...no kakva su vaša razmišljanja oko toga?
Ipako novi se kaput prilagodi tvojem tijelu...a ovak je već prilagođen na nečiju tuđu grbaču
I da pitam da li bi puno skuplje došlo šivanje kaputa po vlastitoj mjeri?
čuo sam da tamo na Savskoj, nasuprot Vjesnika ima neki kožni dućan gdje šivaju sve po mjeri i rade samo sa kožom...
Evo mene sa friškim obavjestima....
Na Trgu ima jedan dućan sa kožom...ide se prema onom placu i skrene se lijevo..neznam ja mislim da se ulica zove Radićeva..uglavnom piše Koža i krzno
I išao pitati za jaknu kakvu želim...naravno nisu imalu duge jer nije sada sezona..pa je lik rekao da u 10 mjesecu počinje opet i da imaju apsolutno sve brojeve i krojeve...
A cijena...4800kn za one skroz do poda...a malo iznad koljena kakvu ja hoću 2500kn...moglo je i malo jeftinije...sad ću se morat odreći alkohola![]()
![]()
skupo skupo ali tak sam si i mislio ..
u meduvremenu sam i ja vidio jednu koznu j. koja mi se svidja , bas ovu iz neckermanna haha koja ironija . Jedino kaj se brand zove COPY RIGHT . bez zeke . al pise da je 100 posto koža.
sto eura dodje , to je ok , ali nekak nebih bas jaknu uzimao tak na nevidjeno . znam da se moze vratit .
Pa da...to je riskantno malo...jer uvjek ne paše makar je broj dobar...ali nije to to..proba je najvažnija...
Ma negdje možda ima jeftinije...ali ja to ne mogu naći...a sve sam spregledao...
Ostaje još samo City Centar, King Cross...u Avenue Mall-u nisam vidio da ima...
pazi , city , king , nemogu oni imat nesto jako niske cijene , ja to gledam cisto s ekonomske strane : sigurno placaju nemali najam za te prostore , + to su dosta posjecena mjesta , nije ih strah da nece prodat . bilo bi dobor nac nekakav ducan na periferiji skoro , onak osamljen , a sa velkim izborom , to bi bio pogodak.
No probaj ti city i King , to sam ti i u prvom postu predlozio , vise od 4800kn nece bit![]()
Da...sve to stoji....no treba naći takav dućan, ako i postoji
Stignem do 10 mjeseca razgledavati![]()
evo , kaj mislite , jel ovo jakna za đikane
http://www.neckermann.hr/hr/default/...7/4/742546.jpg
http://www.neckermann.hr/hr/default/.../4/742546a.jpg
a ima i ova koja mi je prva zapela za oko
http://www.neckermann.hr/hr/default/.../4/542822a.jpg
jedino me kod te muci sto u opisu pise
Und ich bin kein motociklistModerna kožna jakna, marke COPYRIGHT. Aktualnog motorističkog stila, s kopčanjem na patentni zatvarač. S dva ukošena bočna džepa, više unutrašnjih džepova i dodatnim džepom za mobitel.
Materijal: 100% porc-koža. Podstava i vatiranje od 100% poliesterskog vlakna.
ova prva je Tom Tailor.
shit sad kad ih gledam sejvane na kompu , jednu iza druge u acdsee-u , ova prva mi je cak bolja..
prva je 100€ druga 1000kn.
Prva mi je ok, ali druga je za 1000 kn![]()
Und ich bin motociklist i kazem da je to samo neki moto-style, prava motoristicka jakna ima protektore i pojacanja, a ova koliko vidim je samo lookalike. Ali isto lijepa.
Edit; vidim da je to neckermann, a takve jakne se trebaju probati jer moraju biti TAMAN!
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Ja ja , das ist Sein Visočanstvno .
Sei leise , oder wird er uns schlagen
![]()
trazi goran vec duze vrijeme takvu jaknu .. zacrto si je to , to je ok.
dada znam da je ovo motoristicka-vonabi , jasno , ni nebih htioda ima nekakve te stvari za motore kao pojacanja .. sta ja znam obje su mi ljepe , mozda mrvicu vise mi se svidja kaj je ova druga kratka tak ajmo rec , skoro strukirana , ova prva dugacka to nije mi nekak stil .. joj neznam . a za probu , gle , mozes sve vratit . tak da bih sad morao negjde narucit da do jeseni mi dofuraju ono kaj hocu pravog broja![]()
Zadnji uredio stamp1 : 25-06-2008 u 13:30
Ma uzmi drugu, bolja ti je! Ova prva mi nekak djeluje ko za starije ljude (+35)
Goran imas fotku te jakne?![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Pa vidi na google i postaj neku slicnu![]()
ovu prvu imate na prvoj stranici ove teme... ja je bio narucio i onda mi rekli da nema vise. od tada vise nisam ni narucivao...
Bookmarks