i ja, čitam onu deklaraciju na pozadini dok sipam frtalj čaše
rapidshare ima happy hour - ajde svi čupat
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a....znaš..its tough out there![]()
cedevita je kancerogena. ima puno aditiva, olitiga e brojeva
jos 3 radna dana pa godisnji..
jeeeeeeej!
inace, dobro jutro. pijem kavu.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobar dan svima... Malo prije se probudio...
Sad malo preko mobitela posjecujem ovaj forum, posto mi komp ne radi kako spada...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bwahahaha, Ico očaaaaaj![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jutro![]()
Jutroooo... Balkanac sad službeno ima SSS i može početi tražiti loše plaćen glup posao u državnoj firmiIli upisati fax, hmmm...
![]()
o bok![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
očem ja tu sss
ipak danas putujem
Bravo Balkanče...kad završiš TVZ onda ćeš moći raditi manje glup i dalje loše plaćen posao u državnoj firmi![]()
Ja sam sa SSS "upao" u drzavnu firmu,i mislim da imam koliko-toliko dobru paru,al opet,zelje su vece od mogucnosti...Odo se u 3 kupat (u moru) :stvarnoneznamkakoprezivljavateovuvrucinu: Poz!
EDIT: E,i idem s motornjacom koju si jecer kupih polovno...
Slikica
niš.........
O vratila se mala...e pa pozz mala
Vidim neki se tu bune da imaju lošu plaću sa SSS a kaj je sa onima koji završe faks i to traženi faks i onda ne mogu nači posao ili rade za plaću od 4 soma koji neko ima sa SSS...mislim ono...bulshit...![]()
a da gogi..
nis ne bum rekla.. jer i sama znam ljude koji sa SSS imaju yeben posao i super placu,a ja s VŠS sam krv propisala dok sam opce do posla dosla, radila godinu i pol za presmijesne novce kod privatnika jer sam, jbg, ovisila o pripravnickome..
sada kad sam konacno u drzavnoj ustanovi ne da sam zadovoljna, nego uberzadovoljna!
uostalom, a odakle ta zabluda da ste kod privatnika bolje placeni nego u drzavnim firmama?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E pa to i govorim...umjesto da sam samo išao raditi sa SSS imao bi plaću ko bog, radio na lijepom mjestu...a ovak već jebene 4 godine se ***** sa faksom...i sad mi još jedan ispit za položiti i kreten mi neće ni jedan bod kaj mi fali za prolaz spustiti...nije ga briga...i još kad dam molbu za posao nitko ne reagira i ne šljivi me pol posto...e pa jebeš ti današnje školovanje...![]()
Balkanac počni raditi i kupuj diplome....ne isplati se hodati....
Heh, ja još uvijek vjerujem u faks i hrvatski obrazovni sustav
Samo vi završavajte faks, danas je to minimum...
Samo ti vjeruj i dalje...
Kod nas se nikad neće cijeniti obrazovanje...dok god se može pokupovati diplome i slično...a to će biti još dugo...
došao s nogometa . . .
naravno, nisam lud da po ovakvom vremenu igram . . .
bio sam tamo kao snimatelj . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nije bitno zaradit pare. Bitno je kako doći do njih![]()
gledam ovaj film na RTLu , ova mala Elisha je
ufff frendee
Bookmarks