Ovako, nisam znao kuda da ovo pišem, pa modovi slobodno premjestite temu ili što već...
Naime, imam probleme sa U600 odnosno njegovim lockerima, po drugi put, mob je već jednom bio na servisu zbog toga, pa me zanima, da li imam pravo još jednom popravljati isti problem, mob još imah nekih dva mjeseca garanciju, pa da iskoristim to i zamjenim, prvi put su mi mjenjali cijelu masku, pa mislim da će i to ovaj put raditi...
Ja ću ih kontaktirati u ponedjeljak, ali da prvo vas pitam, možda netko zna...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
A pomoći će mi, prošli put su promejnili cijelu masku i rješen je bio problem, evo sad je opet počelo i to dosta, pa ću onda poslati mob da mi ih opet zamjene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
uglavnom, 08/2007, valjda još nisu počeli drmati dvogodišnje garancije, jer na garancijskom piše da je godinu dana, tako da...
evo danas sam odnesao mob, sutra bi valjda trebao biti poslan, vidjet ću što vele
...ma sumnjam...mora imati 2 godine, pa moj e250 je imao, a bio sam ga uzeo 06/2007...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam neku lošu naviku da nikad prije servisa ne poslikam ništa, da ako bi slučajno bilo kakvih problema, da mogu dokazati...
tako sam zaboravio i ovaj put poslikati garancijski list, sjećam se sigurno da je bilo 12 mjeseci,a sad tko će ih više znati...
12 mjeseci je garancija ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji. Ako je pak kupljen i vezan ugovorom tada je garancija 24 mjeseca
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
slobodna prodaja je u pitanju onda
eto, javljam samo da je sve u redu prešlo, međutim, nisam zadovoljan napravljenim, slide je kao zamjenjen, a već polako se klimat počinje (prije par sati sam ga dobio)...toliko o tome, hebo ja takav posao..
![]()
To ti je normalno kod slide mobitela. Samsunzi su počeli sa lockerima, a Nokije su ih nadmašile jer one imaju prilično loš slide (čast izuzecima). Inače, locker je "normalna" pojava i ne utječe na rad telefona, tako da se zbog toga ne moraš brinut. Moj savjet je da se pomiriš sa lockerima ili uzmeš neki ne-slide mobitel, jer ja nebi dao da mi netko par puta otvara i rastavlja mobitel zbog tak neke glupost. Ipak mobitel više nikad nije isti nakon otvaranja i rastavljanja kao kad je tvornički napravljen i neotvaran.
Bom Chicka WahWah
Eto sam da javim, sam sam rastavio mobitel, i stegnuo si slide i sad dobro radi, toliko o tome da je to normalno...
hebo europatrade i slično![]()
budem ja sam otvorio servis
Zadnji uredio therrlu : 08-08-2008 u 19:00
Bookmarks