ne tako, lijepo si skini main i fs i custom i lijepo naprai full flash i to ti je to....
nedavno sam si kupio W580 u T-Kobileu nakon sto mi je moj W850 crko(zbog flashanja) i sad na ovom novom imam sva moguca sranja od T-Kobilea pa me zanima ako nadogradim mob sa Sony Ericsson Update Service hoce li mi to uklonit branding? (zelim uklonit wap linkove i t-portal ikonu iz menia i dobit neke flash menie) sto se tice zvukova i slika sto su zakljucane to sam maknuo s moby explorerom.... nemam namjeru je*at po softu da to uklonim jer sam unistio vec 1 mob od 2,500kn....... dakle sve u svemu ima li to koristi ili da si ustedim taj internet promet?
Meni mama neda da imam potpis...
ne tako, lijepo si skini main i fs i custom i lijepo naprai full flash i to ti je to....
kao sto vec napisah:"vec sam unistio 1 mob od 2500kn flashanjem i nemam namjeru vise flashat" znaci nema nade
.....shit.... svejedno fala..
![]()
ja nisam nikad uspio napravit debrand preko SEUS-a, pitanje dal je to moguće uopće...full flash je zakon![]()
sto se mene tice ja bi napravio full flash ali 1 mob sam sjebo koji je dio jaako dobar a ovaj mi je isto dobar i zao mi ga unistit i stari mi je reko ak ovaj sjebem da necu dobit drugi do kraja srednja (znaci 3 godine)....tak da nesmijem ni pomisljat na flash a ovo sa seus mi je usput palo napamet...probat cu pa ko zna...
Ovako: debrand mobitela preko SEUS-a mozes napraviti jedino ako prethodno u mobitelu promijenis CDA broj (po tome SEUS zna koju varijantu softa da ti stavi), a to ne mozes mijenjati normalnim (citaj: free) postupcima.
Jedina druga opcija za debrand ti je full flash kako su ti i rekli. Ne znam kako si flashao taj W850 i zasto je sad kako kazes "unisten", ali vjeruj da su mnogi dosad radili full flash, i svima koji su se drzali procedure je uspjelo.
U svakom slucaju, nemas puno opcija: ili full flash ili zivi sa TM-brandiranim mobom.
I da, daj drugi put pripazi na naslov teme, da bude po pravilima.
Ja sam koristio xs++ 3.2 moj problem sa w850 je opisan u threadu 'w850 blica nakon flashanja', ja ionak moram odnijet na dekodiranje, moze li tamo covijek debrandirat i po kojoj cijeni?
pa cijena ti je razlicita od servisa do servisa... mislim oko nekih 100-200kn!
###1410989180026
Cijena nije upitna ak makne to sranje s moba... Frend mi je reko da zna jednog lika koji se bavi bas servisom moba tak da njemu mogu objasnit kaj sve ocu da napravi mobu....Frendu je na nekom fkt skupom mobu stavio windows mobile i radio na njemu tjedan dana za 200kn...![]()
Da ostaje zakljucan....i bit ce kao da si ga kupio nebrendiranog samo kad ti zatreba garancija morat ces ga flashat sa vodafone ili koji vec brand imas u nekom servisu...![]()
w610 modded totally.....
Jel debrandirani w910i skroz glatko? Mislim jel šteka multimedijalni izbornik kad se pušta muzika kao što se to događa na debrandiranom na vodafone? Jel stave u servisu najnoviji frimware prilikom debrendiranja?
moze li u servisu za SONY ERICSSON covjek debrandirati i flashirati mobitel..?
Možda ako mu se plati. BTW, radije pročitaj tutoriale, nije komplicirano, nit možeš išta zeznut.
Naravno da MOZE, u servisu mogu sve. Pitanje je samo da li HOCE tj. SMIJE...
No velika je vjerojatnost da debrand mozes obaviti i sam. Za detalje pogledaj druge teme o moddanju/flashanju (ovisno koji mobitel imas).
BTW cisto da znas, ovo sve je ovdje zapravo off-topic jer nema bas veze sa SEUS-om...
EDIT:
Tails me prestigao.![]()
ma imam k770i..ali moze neko napisat link gdje ima tourial za debrandiranje..
Pogledaj superthread u ovom podforumu (na vrhu).
I koristi pretrazivanje...
Bookmarks