tema bi trebala biti u Symbian # OS & Software - series 60 podforumu.
Psiloc Wireless Presenter nisam našao ovdje na forumu, ali na dotsis.com ima.
link na temu
a za upravljanje mislim da bi tebao biti irRemote, al nisam siguran.
Ovako kupio sam danas N95 8Gb i za sada mob je ok ali ne znam di bi mogao skinuti Psiloc Wireless Presenter for Series 60 3rd Edition Application Version: 2.22. Ili ako netko zna sa kojim bi programom još mogao upravljati pomoću N95 mojim kompjuterom u smislu dok sam u krvetu da mogu upravljati mišem i po mogučnosti kao na K750i daljinskim upravljanjem gom playerom. Ako sam pogriješio mjesto sa temom ja se isprićavam. Hvala Vam unaprijed.![]()
tema bi trebala biti u Symbian # OS & Software - series 60 podforumu.
Psiloc Wireless Presenter nisam našao ovdje na forumu, ali na dotsis.com ima.
link na temu
a za upravljanje mislim da bi tebao biti irRemote, al nisam siguran.
Mislim ne znam ni ja sam koji bi program mi trebao za uprvljanje kompjuterom pomoću bluetooth-a, samo znam da ne prodajem k750i dok ne sredim ovo na njoki. Hvala na trudu ali ispod ovoga programa na dotsis-u piše Cracked-error pa ne ću taj dotični program stavljati. Ipak svejedno hvala.
imas na dotsisu sigurno, a ovaj irRemote sluzi kao daljinski
puppetmaster?
link
Zadnji uredio marioo : 01-07-2008 u 18:59
Kolega pokusaj s programom Salling Clicker,meni funkcionise odlicno i koristim da iskljucivo za windows media player,tj za muziku i shaltanje pjesama.Mogu ti uploadati ako zelis,odnosno ako ne mozes naci na netu.
vidim da je tema stara ali ako nekome zatreba a da ne otvaram novu temu evo link:
http://developer.symbian.com/forum/t...essageID=80784
ja sam instalirao na n95 i radi sa manjim problemima. ako mobitel "zamrzne" (a zna se desiti) samo ga iskljucite pa ponovo ukljucite.
ja imam n95 8gb i imam instaliran irremote ali nemam ni jedan instaliran program za hakovanje mob-a i radi mi odlicno bez ikakvih podesavanja. kako sam ga instalirao tako radi.
Prvo instaliraj irremote a onda DRM common.i to je to.
http://www.megaupload.com/?d=FBIHX49J
pedjin
Bookmarks