Pogreshno. Uvijek (ponavljam: UVIJEK) se bolje (i jeftinije) prodje ako se kupuje komponentu po komponentu. Jedino od samoga kupca ovisi ima li volje kupovati komponente u vishe duchana ili u jednomu te ima li koga (ako vech sam ne zna) tko bi mu sve to - sastavio.
Nadalje, kada su igre u pitanju....nechesh imati neke koristi od quad core procesora (jer, barem do sada....na trzhishte nije izashla igra koja che znati iskoristiti sve 4 jezgre). Za igre je sasvim dovoljan dvojezgrenac.
Quad core je isplativ jedino ako imash neku "profesionalnu" namjenu za svoj komp (neshto u stilu: obrada videa u shto krachem roku, renderiranje...itd...itd).
Dvije grafichke kartice u SLI-u i li CF-u, po meni - nije dobro rijeshenje jer time dobijesh vechu guzhvu u kuchishtu, vechu potroshnju i veche zagrijavanje.
Daleko je jednostavnije i isplativije uzeti jednu ali jachu VGA karticu.
Za HTPC ti je dovoljan i najobichniji Celeron, jedna giga rama, pristojan hard, jeftina grafa i, naravno, solidna TV kartica.
Sve zapravo ovisi o tome....za shto che ti komp sluzhiti.

Odgovori uz citat
jer sam između dvije planirane kupovine pa ukoliko realiziram prvu komp će još malo pričekat.

Bookmarks