zamolio bih nekog da ponovno postavi link za k800 driver koji se nalaze na prvoj stranici, jer trenutno link za postavljene ne radi..hvala
ovo javlja za link
EDIT: link je proradio..hvala svejednoYou have requested http://rapidshare.com/files/49812268/drivers.zip (663 KB).
Server 168.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.![]()
Zadnji uredio popey_023 : 28-05-2008 u 20:20
znaci ovako kupio sam sad pred par dana sony ericsson k800i (riknuo mi k750) u tele 2 ponudi, taj mob ima cid 53 pa me zanima dali ce biti ikakvih problema da ga flashiram sa k810 softwerom, i koji driver treba da bi mi radila svijetla oko đojstika?
edit:
i kako da napravim backup ako sta sjeb*m?
Zadnji uredio MDI : 06-06-2008 u 16:01
prvo nemoj to napraviti zadnji cid od w810 je cid 50 i nemoguce je , a i da je nemas joystick,nece kamera radit ,nece radit memory ugl sjebat ces mob..a posto je cid 53 mozes radit sa JDFlasherom al nema jos patchanja tako da..samo ga nemoj flashati s nijednim osim softom od k810 jer ces ubit mobitel...backup radis sa setoolom )neznam dal ise sa cid 53 moze napravit backup GDFS-a nek me netko ispravi)
For the hoven lands...
Ajme, sta je tebi?!
Pa K800 i W810 su potpuno razliciti mobiteli, nisu ni po cemu kompatibilni!
Po cemu si zakljucio da bi to moglo raditi?
K800 se moze flashati jedino u K810 a da sve radi (moze i u W880 ali pol toga ne radi).
Svjetla rijesis pomocu K800 lighteffects.
Sve to, kao i izrada GDFS backupa, je vec mnogo puta objasnjavano, koristi search.
Iako, ne znam hoce li ti ista od toga raditi, buduci da kazes da je CID53...
Jel zna netko kako se mijenja boja datuma na fotografijama? Ova crvena baš nekako pika u oči od kad sam vidio na netu kod jednog lika da ima zeleno, nekak mi puno bolje izgleda.
Zelena je bas dobra, ali ja jos nisam nasao nacin kako promeniti
Inace zelena boja je bila do softvera R1KG001, i onda je krenula da se koristi crvena.Inace provalio sam da se se boja nalazi u FS, samo ne znam gde![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
sorry decki mislio sam sa K810i a ne W!!!!
znam da sam glup al nema veze barem sam uporan!
evo da pitam ovo mogu svoj sony ericsson k800i cid53 flashat sa ovime softver za K800 R8BC004 CID52 ili sa K810 cid 52
ne je tako?
Zadnji uredio ravilov : 06-06-2008 u 21:33 Razlog: koristi gumb EDIT!
Kao što je ravilov rekao:
Ali, pošto ti je cid53- nema ti baš neke svrhe flashat u k810.K800 se moze flashati jedino u K810 a da sve radi (moze i u W880 ali pol toga ne radi).
Svjetla rijesis pomocu K800 lighteffects.
Inače se flasha u k800 u k810 da bi se dobila mogućnost patchanja (ali cid53 se još ne može patchat). Jedino bi dobio photofix (koji nije baš nešto) i trackid (koji možeš dobiti ako instaliraš isti program).
Tak da ti ja baš ne preporučam da se petljaš s tim flashanjem - jedino ako baš imaš izrazitu želju
A ovo drugo, o cid52.
Ne možeš "smanjit" cid- nikako. (to je već rečeno 12032513213510351 puta na forumu)
I koristi opciju edit kad su tvoji postovi jedan za drugim. Vidiš kako sam je ja sad već 3. put iskoristio.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@ georgy mislim da je MDI mislio da li se moze software koji je cid 52 staviti na mob koji je cid53
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Znam, na to sam i odgovorio.
Ne može, niti se na ikoji drugi način može spustit cid. (a vjerojatno je razlog da stavi cid52 na cid53 taj da ga želi downgrade- ati, pa da ga onda patcha)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Neznam gdje da nadem patch, imao sam to prije sad nemogu nac.
U meda playeru da prikazuje naslove u tri reda poravnatih u lijevo kao:
*Izvođač
*Ime pjesme
*Album
a ne kao u mene:
Izvođač
Ime pjesme
gdje da nadem taj patch?
EDIT:Netreba pronašao sam.
Zadnji uredio Gluove : 07-06-2008 u 14:50
W595 waiting for se tools
@ geco da moze se sa JDFlasherom prcat po svemu i flashati normalno ali se ne moze pacthati.. tako da ak lik ima csoft id 53 od k810 neg slobodno flasha s tim sfotom svoj k800 cid53
For the hoven lands...
ok,hvala na odgovoru,ali ja mislim da ce se uskoro moci i patchati(free) zato jer je dosta veliki interes za to,mislim puno dobrih mobova su sad cid53 tak da je velika vjerojatnost da bude ekipa na SE-NSE vec to rijesila,ali da ne idemo dalje u ot![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
ej ljudi kako mogu ovo napravit?
http://www.youtube.com/watch?v=hRdVY...eature=related
ili iphone
http://www.youtube.com/watch?v=bXQCn...eature=related
i ako ovako promijenim ikone i izgled menija, jel mogu poslije toga stavljat teme koje hoću - ove koje sam i dosad ili..??
ej ljudi, imam K800, softver R1JC002
neznam koji je CID (kako da to vidim)?
zanima me, jel mogu ubacit ikone po onom postupku tamo na prvoj stranici???
i kako to ide?
Zadnji uredio ravilov : 14-06-2008 u 20:26 Razlog: koristi gumb EDIT!
American boy, koristi gumb edit (ne smiješ pisat dva posta za redom).
Počni na prvoj stranici, skini xs++ i drivere za k800, zatim spojiš mobitel sa xs++- om i pokaže ti se nešto ovako:
tamo pročitaj šta ti piše pod erom cid (to je cid tvog mobitela)
I dalje samo ideš po tutorialu. Pošto ovo radiš prvi put- sve radi kako piše na prvoj stranici.
Možeš ubacivat ikone po onom postupku.
I onda, ako bude problema kaži pa će ti netko pomoć.
Dobrodošao na forum!![]()
kako su prethodni linkovi mrtvi, ja bi trebao kompletan firmware za R8BA024 (custom, main, FS), K800, CID52, DB2020
hvala unaprijed!
Mi6 Black
Linkovi updateovani![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Jeli moguce mjenjati driver od camere i acoustic na K800i ako je CID53 ?
moguce je,ali jedino sa FAR+jdflasher (barem sto se tice free nacina)
EDIT:
zašto mi kada flasham k800 cid 53 sa k810 r8ba024 softom kod customizacije ekran blinka ko lud i nece ici do kraja?
a probao sam vise customa,znaci da nije greska u customu.
jednostavno mi nije jasno to
Zadnji uredio ravilov : 22-06-2008 u 15:50 Razlog: koristi gumb EDIT!
zasto kada flasham k800 u k810 imam track id, al onda ga vise nemam nakon nekog vremena... i tak svaki put... a sve sto napravim je ubacim onaj patch lighteffects i eventualno meni promjenim...
Koji je po vama najbolji camera driver za k800 ?
Gljiva, ti ubaciš meni od k790 ili k800 (koji nemaju trackid), zato ga nema ni na mobitelu onda.
Možeš ili naći meni od k810 ili ubaciti dio sa trackid- jem u meni koji stavljaš.
Bookmarks