u original iPhone ti ne idu mem. kartice, za made in china neznam ja bi ga zaobišao. Ako baš nemaš love za pravi, a ipak želiš dizajn iPhona onda kupi ali ti je riskantno i ne preporučujem, a i neznam što ima sve zajedničkog sa pravim
eo razmisljam o kupnji tog iphona,dode 1200kn,mislim da se nes zove CECT nesto,bo...ugl,ima ovdje puno tema o tome,al nemojte mi pliz ibrisat ovu,samo me zanima nabrzaka dal se isplati to kupit,jer nemam bas za dat za pravi iphone,a ovo bi mi bilo ovak,tek tolko da nemam obicni mobitel...pa mi recite malo,kakva memoriska kartica ide nutra,je valja sta taj touch screen,kamera i to?hvala na odgovorima
u original iPhone ti ne idu mem. kartice, za made in china neznam ja bi ga zaobišao. Ako baš nemaš love za pravi, a ipak želiš dizajn iPhona onda kupi ali ti je riskantno i ne preporučujem, a i neznam što ima sve zajedničkog sa pravim
ma znam da origigi iphone nema kartice,neg za ovaj pricam,kakve kartice idu? mini sd il takve? ima 2mpx kameru,2 utora za sim kartice,i jos neke gluposti
eo i video,cini mi se ok? sta vi mislite?
http://www.youtube.com/watch?v=cZSJqKRqMIQ
Sada kopija Hiphonea ima mali miljiun, od p168 pa i32...verzija koliko hoćeš ali više manje su slični,zvik je super, kamera baš i ne razlika je malo unaprijeđen soft tj više vizualne karakteristike. Neki imaju shake kontrolu neki ne, i sl stvari, stoga obrati pažnju koji model što posjeduje.
- Red-Gsm.net -
P 168+ ima 3,5 inča ekran osjetljiv na dodir,utor za micro SD kartice,mp3 player sa podrskom za ID3 tagove,bluetooth,USB port,kameru 2.0mp,snimanje i reprodukciju videa....
Bookmarks