Uključeno 10GB... Pa za 195 kn (CARNetovci) zvuči kao više nego dobra ponuda
Vani je vec neko vrijeme kod nekih providera uobicajena praksa nazivati tarifu FLAT iako stavljaju ogranicenja na nju.
Ovo se sasvim fer cijene za mobilni pristup, samo je mozda malo hendikepiran naziv za tarifu.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=643332
dobar grah daleko se čuje
Uključeno 10GB... Pa za 195 kn (CARNetovci) zvuči kao više nego dobra ponuda
Ili za pretplatnike sa voice karticom. Lijepo, pogotovo onaj dio 1 GB = 40 kuna. Dokaz da se ipak kreće. Ali infrastrukturaaaa...Ufff, što će se sad svi kačiti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
"Mobile Broadband Flat tarifni model dostupan je za aktivaciju u promotivnom razdoblju od 16.06.2008. do 30.09.2008.g."
Aleluja da se konačno pomaklo, ali zašto promotivno razdoblje?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
E pur si muove! No zasto bas sada? T-Mobile i Vip su se u zadnje vrijeme prilicno aktivirali sto se podatkovnih tarifa tice.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vjerojatno žele smanjit udar koji vjerojatno sprema tele2. Možda će još spustiti, iako ne vjerujem da će tele2 ponudit neku bogatu tarifu dok se ne uhoda.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ma još uvijek će većini korisnika mobitela surfanje, praćenje vijesti (RSS), slanje e-maila, youtube i bloganje biti totalno strani pojmovi.
Joj kako je ovo fino.
Ajde nek još neko pohvali T-mobile ako se usudi
Samo šteta da sam tolika cicija pa neću aktivirati ništa od ovoga jer ipak, kome od nas trebaju ovi megabajti/gigabajti za bilo što osim zahebancije i ponekog maila poslanog...
cudim se samo kako se niko nije poceo bacat po podu da to nije FLAT tarifa![]()
*ebo im pas mater. Pitchka im materina anarhističko-kapitalistička, pa koga oni zayebavaju.
Pas mater, oni oće zajebavat svekoliko pučanstvo obmanama da je flat kad nije. BIće njima glava flat kad im ja šljagu stisnem.
Eto malo....![]()
Nije to lose, ako si vec na pretplati za 195kn dobijes 10Gb.
I sto ih se mora pohvalit da naplacuju 4 lipe po dodatnom Mb (ako itko uopce potrosi tih 10Gb), a nije neka djubretarska cifra od 6kn/100kb
Pa sad ono. Onda to ne bi bila "flat" tarifa. Ma mislim ni ovako nije, ali pretpostavljam da je 10 GB dovoljno za bilo kakve mobilne potrebe. Osim ako imaš apetit skidanja Linux distribucija dok si negdje vani. I 195 kuna je za Mobile Carnet te one sa voice tarifom (uvećano za voice tarifu koju koristite), a inače 391 kunu.
Ovo je cak jeftinije nego kod t-coma s paketom od 10Gb, naravno jer ne moras placati telef. pretplatu! :-)
t-com -> 72+80+70=222kn (telef.+brzina+paket)
ato sad i konfljuktora za na plazu.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9177061&idnews=643842
Heh da, za akademske građanine (CARNet) ili sa Vip Modelom 50 je ipak malo više 195,5+50+12,5=258 kuna.
a zasto ne i sa modelom 25? ipak je jeftinije.
Da li se može?
Heh, sad vidio da može. Mislio sam da sam negdje vidio u pravilima da nije moguće sa Vip Modelom 25 aktivirati Mobile Broadband, ali ipak to nije slučaj. My mistake.
Ali opet 228 kuna.
http://www.usporedi-tarife.com
Ovdje mozes vidjet usporedbu svih tarifa.
Se može ova ponuda za Asus skombinirati s pogodnostima za carnet korisnike?
Zasad ne. Pitao ih kad sam bio u centru.
Može, ja pitao danas, ali moraš imati i kreditnu karticu.
Hm, zanimljivoKreditna kartica i studenti? LOLček?!
konačno nešto...
imam pitanjce za vas... uz carnet i paket od 3 gige, koje sam plaćao 145 kuna mjesečno, imao sam dodatnu gigu za 91 kunu... e sad, ako se prebacim na ovaj "flat" od 10giga, jel moram isključiti opciju dodatnog 1GB ili će se automatski isključiti pri uključenju "flata"?
pa kod prebacivanja zatrazi da ti tu opciju ubiju za svaki slucaj.
Opcija 1 GB se u pravilu nebi trebala automatizmom povuc nego samo kada posaljes zahtjev.
Bookmarks