Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Realme X2 Pro
    Operater
    T-HT / bonbon
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.025, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prijelaz na Flex Obitelj 200 - pitanja

Složio se s curom da prijeđemo na Flex Obitelj 200. E sad imam par pitanja koja ostaju nerazriješena, pa ako netko zna, slobodno pomogne...
    Ja sam na pretplati Flex 60, ona na Simpi.

1. S obzirom da u Flex Obitelji 200 oba člana moraju biti pretplatnici, znači da cura mora prijeći na pretplatu, i pretpostavljam potpisati novi ugovor ako će ona biti nositelj? S obzirom da mora prijeći na pretplatu, jel može možda tražiti novi broj, odnosno novu karticu sa novim brojem, ili prijelaz za simpe predstavlja nešto lakšu, bržu, i jednostavniju proceduru? (pitam to jer ona ima šit broj, pa ovako dobije možda nešto bolji)

2. Ako ona neće biti nositelj, mora li onda potpisivati ugovor na 12/24. mj (s obzirom da će biti novi pretplatnik)?

3. Ako će biti nositelj i potpisati novi ugovor, nadam se da ostvaruje pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.

E sad, to je bilo što se tiče nje, što se mene tiče:

Nedavno sam produžio ugovor na 24. mj za Flex 60, prošlo je 4 mjeseca, i prilikom toga iskoristio sam pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.

4. Hoće li meni uopće dozvoliti prijelaz na Flex Obitelj 200, a ako nemam prava, koji su uvjeti onda za to?

5. Ako ću ja biti nositelj, potpisujem li novi ugovor, ili mi ostaje važeći onaj stari?

6. Ostvarujem li pravo na telefon po povoljnijoj cijeni?

U biti nam je svejedno tko će biti nositelj, a glavno je da dobijemo mobitel, i ako je moguće da ja utrpam još 6000 bodova za isti, koje ću skupiti za mjesec dana.

Hvala i pozdrav!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iggyone Pregledaj post
    Složio se s curom da prijeđemo na Flex Obitelj 200. E sad imam par pitanja koja ostaju nerazriješena, pa ako netko zna, slobodno pomogne...
    Ja sam na pretplati Flex 60, ona na Simpi.

1. S obzirom da u Flex Obitelji 200 oba člana moraju biti pretplatnici, znači da cura mora prijeći na pretplatu, i pretpostavljam potpisati novi ugovor ako će ona biti nositelj? S obzirom da mora prijeći na pretplatu, jel može možda tražiti novi broj, odnosno novu karticu sa novim brojem, ili prijelaz za simpe predstavlja nešto lakšu, bržu, i jednostavniju proceduru? (pitam to jer ona ima šit broj, pa ovako dobije možda nešto bolji)

2. Ako ona neće biti nositelj, mora li onda potpisivati ugovor na 12/24. mj (s obzirom da će biti novi pretplatnik)?

3. Ako će biti nositelj i potpisati novi ugovor, nadam se da ostvaruje pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.

E sad, to je bilo što se tiče nje, što se mene tiče:

Nedavno sam produžio ugovor na 24. mj za Flex 60, prošlo je 4 mjeseca, i prilikom toga iskoristio sam pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.

4. Hoće li meni uopće dozvoliti prijelaz na Flex Obitelj 200, a ako nemam prava, koji su uvjeti onda za to?

5. Ako ću ja biti nositelj, potpisujem li novi ugovor, ili mi ostaje važeći onaj stari?

6. Ostvarujem li pravo na telefon po povoljnijoj cijeni?

U biti nam je svejedno tko će biti nositelj, a glavno je da dobijemo mobitel, i ako je moguće da ja utrpam još 6000 bodova za isti, koje ću skupiti za mjesec dana.

Hvala i pozdrav!
    jesi li razmislio da nazoves sluzbu korisnika???

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno ljudi, sve te odgovore trebaju znati djelatnici u Službi za korisnike. Dajte prvo okrenite taj besplatan broj, pa ako iz tko zna kojeg razloga ne dobijete tamo odgovor, pitajte ovdje. Odgovor ćete definitivno dobiti prije pozivom nego čekanjem da netko odgovori na sva ta pitanja ovdje.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Realme X2 Pro
    Operater
    T-HT / bonbon
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK...ma mislio sam, možda je netko upoznat sa svime time, pa mi odgovori...a kako sam jako zaposlen i lijen, nije mi zasad nigdje usput T-centar, a i uvijek kad dođem treba čekati najmanje pol sata da dođeš na red samo pitati nešto...

Mislim da će pasti jedan poziv službi za korisnike/informacije...

A niš, hvala i pozdrav!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Flex Obitelj novi tarifni paket
    By josipa04 in forum T - Mobile
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 05-03-2008, 23:20
  2. Obitelj Mudrinić -
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-11-2007, 10:53
  3. Odgovora: 8